5000-6000TL laptop önerisi

ProxyGG

Hectopat
Daha fazla  
Günlük kullanım için almayı düşünüyorum LoL, CS:GO, Valorant gibi oyunlarda kasmadan 1080P oynatsın yeter. Düşük yüksek ayar falan önemli değil. Valorant oynatması şart da değil ama oynatsa iyi olur. Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu laptopu düşündüm ama 2 MB önbellek olması biraz ürküttü. Oturup saatlerce kullanmam Online ders ve bazen 1-2 saat oyun. Tavsiye yapabilecek arkadaşlar buradan yaparsa sevinirim teşekkürler.

Bu bütçede Swift 3 en üstünü.

Ön belleğe takılmayın, kim size öyle dedi bilmiyorum.

Biraz ekleyebilirsen bu Abra A5 V16.4 15.6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
(Normalde Monster önermem ama bu bütçede alınabilecek oyun Laptop'u.
Harici ekran kartlı bir şey istiyorsan: https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,749698143.html
Güçlü bir işlemcili istiyorsan ki bunlar CS:GO, LoL gibi oyunları. Çok rahat kaldırır:
Harici ekran kartlı bir şey istiyorsan: https://www.akakce.com/laptop-noteb...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,749698143.html
Güçlü bir işlemcili istiyorsan ki bunlar CS:GO, LoL gibi oyunları. Çok rahat kaldırır:
Not: Kusura bakmayın Monster stok'ta yokmuş

Harici ekran kartlı bir şey istiyorsan: Lenovo IdeaPad IP3-15IML 81WB00B1TX i3-10110U 8 GB 256GB SSD MX130 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Not: Kusura bakmayın Monster stok'ta yokmuş
Estağfurullah dostum olur mu öyle şey.Hepinize çok teşekkür ederim beyler.Bu tarz sitelerden çok canım yandı.Ablama hediye laptop almıştım akakçeden aldım sorun çıktı işte ürün stokta yok iade edelim dediler.Ettiler trendyoldan aldım bu satıcıdan ve yanlış ürün geldi iade et ürün ücreti gel derken 3 ayımı yediler.Hemde kart sorunum var Vatandan alırsam alışveriş kredisi mantığıyla daha kolay oluyor sadece tc kimlik ile bile çözdüm olayı başvurdum ve onaylandı sadece gidip alması kaldı geriye.Bu fiyat bandında en iyisi bu sanırım bu mağazada.Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.Özellikle önbellek konusundaki yanılgımı düzelten @Samotne Ciasteczka isimli arkadaşıma.Hepinize çok teşekkür ederim iyi sosyaller dilerim.
Beyler peki bu bilgisayara işte ssd veya harddisk ekleyebilir miyim?Ram eklemeyi düşünmedim yetmezse ilerde belki ama geçen bi laptop da gördüm anakarta lehimlemişlerdi.

Son düzenleme:
Swift 3'te bildiğim kadarıyla SSD slotu var, ancak RAM lehimli. Yani RAM yükseltmesi maalesef yapamıyorsunuz diye biliyorum.
Anladım dostum çok teşekkür ederim.Açıklamada sabit disk slotuda var diyor ama ardından ürün özellikleri ülkeye göre değişiklik gösterebilir vesaire diyordu.Çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı