tabletfurky
Centipat
Daha fazla
Kankam Redmi pad SE için alternatif kalemler illa mevcut olması lazım bu konuda bilgim yok. Ek olarak Tab S7 FE de kullanmış birisiyim aylarca onun için şu yorumu yapmak isterim ekran boyutu gerçekten rahat kullanım için pek uygun değil çünkü 12.4 ekranı mevcut. Ben kullanırken çok hantallık hissetmiştim 4 GB RAM'i var çoklu pencere açışlarda ve DeX yani masaüstü modunda gerçekten ağır kalıyor. Tek artısı yanında gelen kalemi ve masaya defter konulduğunda bir defter edasında not alınabilinmesi. 1 seneyi aşkın oluyor Tab s7feyi satalı fakat ürün şu an çok pahalı bana göre eğer ki gerçekten uygun bir düzeye inebiliyorsa indirimle size önerim Tab S7 FE olur. Muadil kalem performansını bilemem Redmi pad SE için ama kalemsiz gerçekten fiyat aralığında güzel iş çıkaracaktır.Ders notları alırken sıkıntı çıkarmaz mı hocam kalem desteği yok bildiğim kadarıyla ama
Eğer öğrenci indiriminden indirim alabilirsem Samsung Galaxy Tab S7 FE yi düşünüyorum. Çok para da vermek istemiyorum bir tablete ama işte indirim olursa eğer alabilirim yoksa Redmi Pad SE alacağım gibi duruyor hocam şu kalem olayını cevaplarsanız sevinirim.