T The Dark Rische Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 276 Çözümler 1 1 Temmuz 2025 #31 Baki okur dedi: Ben de aldım tam şu an da bakalım nasıl. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
rrocky7 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf Gaming Laptop Ekran kartı: GTX 1650 İşlemci: İntel i5 10. Nesil Ram 8 GB Hafıza 500 GB SSD Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #32 Hepsiburadan mı The Dark Rische dedi: Ben sana bekle demiştim kral Genişletmek için tıkla... Kral doğru indirim varda orda aptek teknoloji diye bi yer burda direk incehesap artı alanda hiç yok Hepsiburadada
Hepsiburadan mı The Dark Rische dedi: Ben sana bekle demiştim kral Genişletmek için tıkla... Kral doğru indirim varda orda aptek teknoloji diye bi yer burda direk incehesap artı alanda hiç yok Hepsiburadada
B Baki okur Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 528 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #33 rrocky7 dedi: Hepsiburadan mı Kral doğru indirim varda orda aptek teknoloji diye bi yer burda direk incehesap artı alanda hiç yok Hepsiburadada Genişletmek için tıkla... Valla bir şey olmaz heralde yorum olmamasından
rrocky7 dedi: Hepsiburadan mı Kral doğru indirim varda orda aptek teknoloji diye bi yer burda direk incehesap artı alanda hiç yok Hepsiburadada Genişletmek için tıkla... Valla bir şey olmaz heralde yorum olmamasından
rrocky7 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf Gaming Laptop Ekran kartı: GTX 1650 İşlemci: İntel i5 10. Nesil Ram 8 GB Hafıza 500 GB SSD Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #34 Baki okur dedi: Valla bir şey olmaz heralde yorum olmamasından Genişletmek için tıkla... Olmaz kral aptek teknoloji olması lazım satıcı O firma başka sitelerdede vardı ben aynı fiyat diye incehesapda aldım da indirim gelmiş oraya
Baki okur dedi: Valla bir şey olmaz heralde yorum olmamasından Genişletmek için tıkla... Olmaz kral aptek teknoloji olması lazım satıcı O firma başka sitelerdede vardı ben aynı fiyat diye incehesapda aldım da indirim gelmiş oraya
T The Dark Rische Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 276 Çözümler 1 1 Temmuz 2025 #35 Baki okur dedi: Vallahi bir şey olmaz herhalde yorum olmamasından. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. rrocky7 dedi: Olmaz kral aptek teknoloji olması lazım satıcı. O firma başka sitelerdede vardı ben aynı fiyat diye İncehesap'da aldım da indirim gelmiş oraya. Genişletmek için tıkla... Kral keşke C24G42e alsaydın. Onun ekranı 24G42E'nin kavisli hali. Fiyatı da senin aldığın zamanda 5400 TL'miş. 100 TL daha ucuzmuş. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2025
Baki okur dedi: Vallahi bir şey olmaz herhalde yorum olmamasından. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. rrocky7 dedi: Olmaz kral aptek teknoloji olması lazım satıcı. O firma başka sitelerdede vardı ben aynı fiyat diye İncehesap'da aldım da indirim gelmiş oraya. Genişletmek için tıkla... Kral keşke C24G42e alsaydın. Onun ekranı 24G42E'nin kavisli hali. Fiyatı da senin aldığın zamanda 5400 TL'miş. 100 TL daha ucuzmuş.
rrocky7 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf Gaming Laptop Ekran kartı: GTX 1650 İşlemci: İntel i5 10. Nesil Ram 8 GB Hafıza 500 GB SSD Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #36 Kral baktımda ona VA panel o ıps den devam
T The Dark Rische Hectopat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 276 Çözümler 1 1 Temmuz 2025 #37 rrocky7 dedi: Kral baktımda ona VA panel o IPS'den devam. Genişletmek için tıkla... Ben dikkat etmemişim kusura bakma.
rrocky7 dedi: Kral baktımda ona VA panel o IPS'den devam. Genişletmek için tıkla... Ben dikkat etmemişim kusura bakma.
rrocky7 Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf Gaming Laptop Ekran kartı: GTX 1650 İşlemci: İntel i5 10. Nesil Ram 8 GB Hafıza 500 GB SSD Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #38 Estağfurullah kral burda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz