Çok iyi bir sisteme benziyor, hatta iyi bir sistem, 1 TB HDD eklemek zorunlu gibime geliyor, kasanın hava akımı iyiyse soğutucuya gerek kalmayacağını düşünüyorum.Geleceğe yönelik bir şey yaptım yaklaşık 6000 TL civarı oldu:
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com MSI RADEON RX 5600 XT MECH OC 6GB GDDR6 192bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI RADEON RX 5600 XT MECH OC 6GB GDDR6 192bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Kingston SSDNow A400 480GB 500/450MB/s SSD (SSA400S37/480G) - SSD - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Kingston garanti bilgisi için tıklayınız. https://www.kingston.com/tr/company/warrantywww.teknobiyotik.com 2X Arctic P14 140mm Kasa Fanı - n11.comPhanteks Eclipse P300A Mesh Ön Panel Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Mesh ön panel ile üst düzey soğutma, ATX anakart desteği, Temperli cam yan panel, 280mm'ye kadar radyatör desteği,www.qp.com.tr
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Siyah-Gri ve istediğiniz gibi ışıksız bir sistem oldu.
İsterseniz kalan para ile Arctic Freezer 34 DUO gibi kule tipi bir soğutucu veya HDD eklenebilir.
M.2 120 GB SSD tercih ederim, sadece Windows'u SSD'ye kuracağım için yer sıkıntım olmayacak, @Motionless IN White 'a önerdiğiniz fanları da sisteme ekleyelim.Kasanın önü mesh hava akışı iyi ama içeriye hava almanız için fan gerek hatta önerdiğim fanlar ile birlikte @Motionless IN White kullanıyor.
M.2 SSD+1 TB HDD yapılabilir o zaman:
Kingston A2000 500GB 2200MB/2000MBs NVMe PCIe M2 SSD (SA2000M8/500G) - SSD - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Kingston garanti bilgisi için tıklayınız. https://www.kingston.com/tr/company/warrantywww.teknobiyotik.com Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit Fiyatı
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3 Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Şuan laptopumda ADATA SU800 kullanıyorum çokta memnun bıraktı, beni SSD, o yüzden zaten SSD'yi ADATA düşünüyordum. Kısacası sistemde değişen tek şey SSD ve eklenen 1 TB HDD var, fan almayı sonraya bırakırım diye düşünüyorum.Tercih size kalmış ama düzgün bir marka M.2 ve SATA olmamasına dikkat edin.
Bu model olabilir mesela:
Eski bilgisayarımda OC yapınca bilgisayarın işlemcisi yanmıştı, o zamandan beri hiç OC o zaman fan da işime yaramayacaktır.Tercih size kalmış ama düzgün bir marka M.2 ve SATA olmamasına dikkat edin.
Bu model olabilir mesela:
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Soğutucuyu OC yapmayı düşünürseniz diye söyledim.