5000-6500 TL RGB'siz sistem toplama

Bütçe
5000-6500 TL
Fan 1 tane olsa daha iyi hatta almışken 2 tane alın o güçlü fan çok güzel hava akışı sağlarsınız.
Arctic P14 140mm Kasa Fanı - n11.com 2x bu fanlarla beraber 6.091 liraya denk geldi, bu sistemi kaydedeyim en iyisi bir yerlere, hem bütçeyi hiç aşmıyor, hem de yeterli bir sistem.
Sistem o zaman XPG ile 1 TB eklenip aynı şekilde alınabilir.
XPG+1 TB HDD+Tüm bileşenler toplamda 6.091 liraya denk geldi, yakın zamanda bu sistemi almaya çalışırım, yardımınız için çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer fiyatlar değişirse etiketleyin eğer etiket ile ilgili bir sıkıntı olmazsa tekrar bakarız o zamana göre parçalara.
Tamam, fiyatların artması konusunda size danışırım.
Eğer fiyatlar değişirse etiketleyin eğer etiket ile ilgili bir sıkıntı olmazsa tekrar bakarız o zamana göre parçalara.
Sistemin Wi-Fi desteği var mı? Odamda Ethernet girişi bulunmuyor da, hem ben de pek anlamıyorum Wi-Fi desteği gibi özelliklerinden.
@Sylveon Anakartta SATA 2 girişi bulunuyor mu? Çünkü elimde SATA 2 320 GB bir HDD var da, onu da değerlendirmiş olurum.
Hocam ben sistemi Intel olarak toplamaya karar verdim, hayatımda hiç AMD kullanmadım diye, bana bu sefer RGB'siz Intel sistem önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…