5000-6500 TL telefon önerileri

Bütçe
5000-6500 TL

berkschte

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kriterler şöyle oyun oynarım ama PUBG ve CoD gibi oyunlar değil standoff 2 gibi oyunlar oynarım kamerası iş görür olsun çok iyi olmasına gerek yok bir de ya pili uzun sürsün ya da hızlı şarj olsun bu kadar.

A52 modelinin fiyatı artık A33 modelinden pahalı. A33 işlemci ve kamera olarak daha iyi bir model ve de daha güncel bir model.

Hocam kafam çok karışık A33 alsam mı diyorum ama internette bazı yorumlarda sürekli kapanıyor ısınıyor gibi yorumlar kafamı karıştırdı. Ama büyük ihtimal A33 alacağım. Yanınada bir şarj aleti tamamdır. Telefon fiyatları uçmasaydı POCO X3 Pro alacaktım.

Hocam kafam çok karışık A33 alsam mı diyorum ama internette bazı yorumlarda sürekli kapanıyor ısınıyor gibi yorumlar kafamı karıştırdı. Ama büyük ihtimal A33 alacağım. Yanınada bir şarj aleti tamamdır. Telefon fiyatları uçmasaydı POCO X3 Pro alacaktım.
Bende sorun yok. Güncelleme ile düzeltiyorlar o sorunları ilk partide vardı oda fabrika çıkışlı arıza şimdi satın alırsan 2. parti almış olacaksın sorun yok yani. A33 kullanıyorum şuan bende sorun yok ama destek kısmı samsungun kötü onu da göze al bilmiyorum hiç yaşadın mı.

Bende sorun yok. Güncelleme ile düzeltiyorlar o sorunları ilk partide vardı oda fabrika çıkışlı arıza şimdi satın alırsan 2. parti almış olacaksın sorun yok yani. A33 kullanıyorum şu an bende sorun yok ama destek kısmı Samsung'un kötü onu da göze al bilmiyorum hiç yaşadın mı?

Hocam işlemcisinden dolayı kafam yine karıştı Exynos 1280 gerçekten o kadar kötümü yoksa M52'nin düşmesinimi beklemeliyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı