5000 - 7000 TL bütçe ile sistem toplama

E. Cartman

Femtopat
Daha fazla  
Technopat ailesi selamlar, hörmetler. Yakın zamanda PC toplamaya karar verdim. Sizler sayesinde aydınlandım. PC toplamak için üye oldum. İtopya'da PC'ler oluşturdum.

AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz.
ASUS TUF B450M-PLUS GAMING.
ASUS TUF GeForce GTX 1650 p 4 GB.
XPG 8 GB Gammix D30 3000MHz (2x8GB)
Seagate 480GB Barracuda.

AMD Ryzen 5 2600X 3.6GHz.
ASUS TUF B450M-PRO GAMING.
ASUS TUF GeForce GTX 1650 OC 4 GB.
Corsair 8 GB Vengeance LPX siyah 3200MHz (2x8GB)
Seagate 480GB Barracuda.

Pro oyuncu değilim sadece arada bir oynamak için topluyorum. Far Cry Primal, CS:GO, Call of Duty coldwar, grafiği çok da zorlamamak kaydıyla kaldırır mı? Siz ne dersiniz? Yıllardır bekledim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat ailesi selamlar, hörmetler. Yakın zamanda PC toplamaya karar verdim. Sizler sayesinde aydınlandım. PC toplamak için üye oldum. İtopya'da PC'ler oluşturdum.

AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz.
ASUS TUF B450M-PLUS GAMING.
ASUS TUF GeForce GTX 1650 p 4 GB.
XPG 8 GB Gammix D30 3000MHz (2x8GB)
Seagate 480GB Barracuda.

AMD Ryzen 5 2600X 3.6GHz.
ASUS TUF B450M-PRO GAMING.
ASUS TUF GeForce GTX 1650 OC 4 GB.
Corsair 8 GB Vengeance LPX siyah 3200MHz (2x8GB)
Seagate 480GB Barracuda.

Pro oyuncu değilim sadece arada bir oynamak için topluyorum. Far Cry Primal, CS:GO, Call of Duty coldwar, grafiği çok da zorlamamak kaydıyla kaldırır mı? Siz ne dersiniz? Yıllardır bekledim. Önerilerinizi bekliyorum.
İtopyadan toplamak zorunlumu parça parça toplarsan daha ucuza gelir. 50 Tlye montaj yaptırabilirsiniz veya hazır sistemde bakabilirim sizin için ve o ekran kartları bu sisteme yakışmamış.
BLADE-5600XT / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RX 5600 XT EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu iki sistemden birini tercih edin topladığınız sistemleri ezer geçer. RX 5600XT'li sistem 20 FPS falan fazla verir. Siz bilirsiniz.

Qp bilişim'i telefonla arayıp yardım isteyebilirsin ben öyle yaptım çok yardımcı oluyorlar QP bilişim çok ucuz ben aldım tavsiye ederim. Mesela 3600X AMD işlemciyi 1900 TL gibi uygun satan başka site yok ben bulamadım. 2060 Super aldım Türkiye'nin en uygun fiyatına geldi. Telefon aç uzman bir ekip var ve yardımcı oluyorlar.
Madem 7 binliraya çıkabiliyorsun QP Bilişim'e telefon aç video atıyorum bu videodaki sisteme yakın birşey iste toplasınlar senin için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İtopyadan toplamak zorunlumu parça parça toplarsan daha ucuza gelir. 50 Tlye montaj yaptırabilirsiniz veya hazır sistemde bakabilirim sizin için ve o ekran kartları bu sisteme yakışmamış.
BLADE-5600XT / AMD Ryzen 5 3600 / ASUS DUAL RX 5600 XT EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR bu iki sistemden birini tercih edin topladığınız sistemleri ezer geçer. RX 5600XT'li sistem 20 FPS falan fazla verir. Siz bilirsiniz.
İlginiz için teşekkür ederim. Haklısınız. Bugün kolları sıvadım şimdiden yazdığınız pc den daha iyisini 6500 civarına topladım. Biraz daha uğraşırsam daha uygununu da bulacağıma eminim. İşte bu yüzden Türk gençliğine güvenim tam. Aslanlar...
Qp bilişim'i telefonla arayıp yardım isteyebilirsin ben öyle yaptım çok yardımcı oluyorlar QP bilişim çok ucuz ben aldım tavsiye ederim. Mesela 3600X AMD işlemciyi 1900 TL gibi uygun satan başka site yok ben bulamadım. 2060 Super aldım Türkiye'nin en uygun fiyatına geldi. Telefon aç uzman bir ekip var ve yardımcı oluyorlar.
Madem 7 binliraya çıkabiliyorsun QP Bilişim'e telefon aç video atıyorum bu videodaki sisteme yakın birşey iste toplasınlar senin için.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim Allah senden razı olsun. Aradım hiç sıkılmadan bana tahammül ettiler. Çok yardımcı oldular. Sana ne kadar teşekkür etsem az.
1603106225681.png

Ekran Kartını MSI GTX 1660 Super Ventus, Gaming veya GamingX ile değiştireceğim. Böyle nasıl olmuş.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı