5000-7000 TL monitör önerisi

Bütçe
5000-7000
ViewSonic XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Esneyebilirsen bunu al derim.

a evet bu samsung odyssey monitörler hakkında ne düşünüyorsunuz akakçeye girdiğim zaman karşıma 3 model düşüyor (asus tuf monitörler. samsung odysseyler, excalliburlar)

Goat v4'ün 4070s'mi 4060 ti'mı olucağı belirsiz, ama bu iki kart arasında deli gibi fark var. Aynı zamanda ölü soket olucak. Almayın derim, bütçeniz nedir sistem için?
tam olarak buna yorum yapamam çünkü taksit ile satın alacağım 25-30k civarı diye düşünüyorum. PHC goat sistemleri aşırı ucuz f/p olduklarını biliyorum ve benim için soketi ölü olsun olmasın idare edecektir

şu monitör hakkında düşünceniz nedir?

Va panel alma. IPS panellere bak.

Va panel alma. IPS panellere bak.
maske diye bir adamın videosunu izlediğimde ips grafik tasarım gibi işlerle uğraşanlar için ideal diyordu yani bilmiyorum gözüm ips panel kalitesini hak ediyor mu bilmiyorum

maske diye bir adamın videosunu izlediğimde ips grafik tasarım gibi işlerle uğraşanlar için ideal diyordu yani bilmiyorum gözüm ips panel kalitesini hak ediyor mu bilmiyorum
grafik tasarımcılara ideal diye gamerlar alamaz diye bir şey yok bende İPS 280hz kullanıyorum renkler güzel akıcı bir şekilde oynuyorum.

FPS oyunları ağırlıklı oynuyorsan BenQ Zowie kullanmalısın.

Goat v4'ün 4070s'mi 4060 Ti'mı olacağı belirsiz, ama bu iki kart arasında deli gibi fark var. Aynı zamanda ölü soket olacak. Almayın derim, bütçeniz nedir sistem için?

Almayın derken

Hocam PC Hocasının çıkaracağı sistemin fiyatı ne olur sizce ?
İşlemci kesin belli oldu i5 14400F insta yorumlarındada 1 TB ssd olacağını şeklinde bir yanıtı vardı Taner abinin şu an bunlar kesin.

Parçaları düşününce buraya 4070 cuk diye oturur umarım o şekilde çıkar

Benim fiyat tahminim 29.999 4070+14400F için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…