6700XT sistemim var 2K monitöre geçmek istiyorum elimdeki monitör çok eski ve yetersiz. 7K civarlarında 2K IPS özelliklerde monitör bulmak biraz zor hali ile. KTC markası ve GS27qa modelleri dikkatimi çekti. KTC bilindik ve popüler bir marka olmadığı için çok düşünmüyorum. Bunlar harici bir öneriniz var mıdır?
6700XT sistemim var 2K monitöre geçmek istiyorum elimdeki monitör çok eski ve yetersiz. 7K civarlarında 2K IPS özelliklerde monitör bulmak biraz zor hali ile. KTC markası ve GS27qa modelleri dikkatimi çekti. KTC bilindik ve popüler bir marka olmadığı için çok düşünmüyorum. Bunlar harici bir öneriniz var mıdır?
BOZDAN Teknoloji hariç başka bir satıcı yok, satıcı firma nasıldır?
BOZDAN Teknoloji hariç başka bir satıcı yok, satıcı firma nasıldır ve ürün de bir pixel sorunu vs yaşadığımda garanti sürecinde sıkıntı yaşar mıyım?
GS27qa ghosting sorunlu, o yüzden uzak dursanız iyi olur.
KTC popüler ve bilinmeyen olabilir Türkiye de ama 30 yıllık ekran üreten bir firma. Arkası dolu:
Garantiyi de "ındeks bilgisayar" şirketi bakıyor.Rehber: KTC (KEY TO COMBAT) Marka monitör alınır mı?
KTC Technology hakkında bilgilendirme KTC Technology Co., Ltd, 1995 yılında Shenzhen Çin'de gelişmiş bir ekran üreticisi ve tüketici elektroniği şirketi olarak kuruldu. Müşteriler için derinlemesine özelleştirilmiş, farklı tablet ekran ürünleri ve dünya için Çin akıllı üretim çözümleri...www.technopat.net