5000-7000 TL'ye 2K IPS monitör önerisi

Bütçe
8000

SwindlerAngel2

Hectopat
Daha fazla  
Yeni sistem topladım ama ekran kartımla Philips 75Hz 1080p monitörüm çok alakasız kaldı. Bir de CS:GO vb. oyunlar oynadığım için yüksek Hz olsun istiyorum (120, hatta 100 bile olabilir en kötü). Ama IPS olması, renkleri, RGB oranı vb. daha çok önemsiyorum. Bu bütçede önerileriniz var mı? 8000'e zorlarım.

Teşekkürler bunu görmüştüm ama çok fazla ölü piksel şikayeti vardı bir de 8000 TL'ye LG Ultra Gear var 1000 TL farka değer mi?

Ölü piksel şansa bağlı hocam belki bu modelde biraz daha fazla çıkıyordur ancak her IPS panelde ihtimal var. Dediğin monitörün linkini atar mısın? 2K olarak en F/P bu modeli önerebilirim.

Buraya kadar zorlayabilir misin hocam?

Niye zorlasın hocam giriş seviyesi bir monitör o parayı hak etmiyor attığım Lenovo R27QE daha mantıklı bir tercih olur.

Buraya kadar zorlayabilir misin hocam?

LGdeki dediğim gibi değecek bir fark varsa zorlamaya çalışırım çok fark ederler mi?

Hocam sizin attığınız ile

Gigabyte M27Q​

Arasında kaldım. Gigabyte'nin özellikleri ve renk gamutu %140 RGB çok hoşuma gitti fakat Lenovo'nun 1070 milyon renk aralığı var Gigabyte'nin sadece 16.7 milyon aşırı kararsız kaldım şu an.

O şekilde düşünme Lenovo'nun da renkleri gayet canlı ve güzel kağıtüstünde öyle yazıyor ama incelemesine bakmadım pek Gigabyte'ın. Rev1 ve rev2 versiyonu var inceleme sitesinde de öyle çıkıyor rev1 daha iyi diyorlardı burada da daha yüksek puan almış. Sana kalmış bu modeli ben pek önermiyorum Lenovo daha F/P geldiği için ama Lenovo da fiyatı artmış biraz birkaç gün önce 7100TL falandı, özellikleri benim için artı diyorsan rev1 ise alabilirsin satıcıya sor bence.
https://www.rtings.com/monitor/reviews/gigabyte/m27q-rev-1-0

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı