5000-7000TL bütçe ile alınabilecek yazıcı önerisi

babushka_bentley

Centipat
Daha fazla  
İş yerim için yazıcı alacağım, günde yaklaşık 100 ila 150 adet kağıt basıyorum. Yazıcının renkli olmasına gerek yok, 5000 ila 7000 TL arası bir bütçeyle alınabilecek en iyi ofis yazıcısı nedir? Önerilerinizi bekliyorum.

Bu yazıcıyı alabilirsiniz. Çok çıktı alıyorsanız seri, hızlı bir lazer yazıcı tavsiye ederim. Günde 150 sayfa az değil haliyle lazer tavsiye ediyorum ondan dolayı. Küçük çaplı bürolar için (benim gibi mesela) mürekkep tanklı yazıcılar daha ideal.

Ben büromda fazla çıktı alacaksam Brother'in lazer yazıcısından alıyorum az çıktı alacaksam, renkli ve baskısı daha özenli olması gerekiyorsa Brother'in tanklısından çıktı alıyorum.

Renkli olsun mürekkep doldurmalı istiyorum diyorsanız Epson L3256 alabilirsiniz.

Peki toner konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım, teknik bir aksaklıkta lokal bilgisayarcım tarafından kolayca tamir edilebilir mi?

Peki toner konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım, teknik bir aksaklıkta lokal bilgisayarcım tarafından kolayca tamir edilebilir mi?
Toner konusunda sıkıntı yaşamazsın internette rahat bulursun. Yerel satıcıda belki bulman bir tık daha zor olur ama internette var hatta şuan 250-300 TL civarında toneri.

Brother HP ve Epson dan sonra en yaygın yazıcı zaten Japon malı kaliteli büromda da Brother var iki tane. Evdeki Epson ama Brother daha tatmin ediyor beni. Rahat tamir edilir merak etmeyin. Epson daha meziyetli Brother Japon malı ya aynı Toyota gibi sorunsuz bastır geç. Epson da iyi ama işe bakımı bir tık daha meşaketli.

Normalde fiyatı 8200 hepsiburada da o yazıcının hem.

Değerli tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam.

5 bin tl civarı yazıcı araştırma aşamasındayım ben de, ev kullanımı için. Haftada maksimum 5-10 çıktı alırım. Uzun yıllar sorun çıkartmayacak bir şey bakıyorum. Çoğunlukla siyah beyaz çıktı alırım ama renkli çıktıda da memnun etsin en azından diye araştırma aşamasındayım.

Mevcutta HP Deskjet yazıcı var en az 7-8 yıllık. Kartuşlarını kendim dolduruyordum ama artık iyice kötü çıktı verir hale geldi. Mürekkebi doldurması kolay ve uygun fiyatlı tavsiyeniz var mıdır? Tercihen wifi destekli olursa iyi olur.

Tavsiye ettiğiniz Epson L3256 bütçemi bir tık aşıyor.

Max çıkabilecek bütçeniz 5 bin mi yoksa az daha zorlayıp yükseltebilir misiniz ona göre önereyim

Max çıkabilecek bütçeniz 5 bin mi yoksa az daha zorlayıp yükseltebilir misiniz ona göre önereyim
Daha çıkarım ama gerek yok gibi sanki hocam. Yinede sorunsuzluk ve kolay kullanım ön planda. Bildiğiniz iyi model varsa çıkarım biraz daha

Vatan'da Canon ve diğer markalarda biraz indirim varmış henüz diğer yerlere bakamadım detaylı. Tanklı çok fonksiyonlu yazıcı markaları ve modelleri, çok fonksiyonlu tanklı yazıcılar uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da.

Bütçe çıkarsa bu f/p olarak iyidir

Teşekkürler hocam modeli takibe aldım. Şok'da fiyatı uygunmuş ama oradan elektronik almayı pek tercih etmiyorum vasat müşteri hizmetleri olduğu için. Başka model olursa yine rahatsız ederim sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…