5000-7500 TL Koltuk önerisi

ekodayii

Centipat
Kek günü
Daha fazla  
Merhaba, oyuncu koltuğu almak istiyorum. Aklımda ayırdığım bütçeye uygun birkaç model var paylaşmak isterim. Bilgisi olanlar yorumlarsa sevinirim.

1. xDrive sancak ( 6.100 TL )
2. xDrive Toryum ( 5.600 TL )
3. Warrior aragorn ( 6.300 TL )
4. Warrior adonis ( 6.300 TL )
5. Exvega vesta 2024 serisi ( 7.000 TL )

Bu modellerden hangisini önerirsiniz ve kendi önerdiklerinizi de paylaşabilirsiniz.

Hocam yaklaşık 3 aydır Zio Venom Fabric kullanıyorum listedekilere biraz daha ekleyip alabilirsiniz hiçbir gıcırtı aşınma çizilme soyulma olmadı sorunsuz teslim edildi ben aylar önce fiyatı daha düşükken hafızalı sünger, ayak uzatma desteği, yarasa mekanizma gibi seçenekler ekledim siz dilediğiniz şekilde özellik ekleyip çıkarabilirsiniz fiyatı artmış ama kesinlikle piyasadakilere kıyasla çok iyi diyebilirim. Sormak istediğiniz şeyler varsa cevaplarım.

Hocam yaklaşık 3 aydır Zio Venom Fabric kullanıyorum listedekilere biraz daha ekleyip alabilirsiniz hiçbir gıcırtı aşınma çizilme soyulma olmadı sorunsuz teslim edildi ben aylar önce fiyatı daha düşükken hafızalı sünger, ayak uzatma desteği, yarasa mekanizma gibi seçenekler ekledim siz dilediğiniz şekilde özellik ekleyip çıkarabilirsiniz fiyatı artmış ama kesinlikle piyasadakilere kıyasla çok iyi diyebilirim. Sormak istediğiniz şeyler varsa cevaplarım.
Hocam baktım şimdi 8600'den açılışını yapıyorlar 20 tane farklı opsiyon eklemişler fiyatı biraz fazlaya kaçıyor.

Önerdiklerimden ve 5.000-7500 TL arasına öneri yapar mısınız?

Hocam baktım şimdi 8600'den açılışını yapıyorlar 20 tane farklı opsiyon eklemişler fiyatı biraz fazlaya kaçıyor.

Önerdiklerimden ve 5.000-7500 TL arasına öneri yapar mısınız?

Hawk Gaming chair fab v5​

Hocam buna bir bakabilirsiniz. Yakın arkadaşım günde 5-6 saat bilgisayar başında oturuyordu ve kendisi alınca sık sık deneme fırsatım oldu. Ben de çok rahat buldum. Arkadaşım bir yılı aşkın süredir kullanıyor ve bir sorun olduğunu söylemedi. Hatta o kadar rahat ki üstünde uyuyakaldığım oluyor demişti bir keresinde. :D

Hawk Gaming chair fab v5​

Hocam buna bir bakabilirsiniz. Yakın arkadaşım günde 5-6 saat bilgisayar başında oturuyordu ve kendisi alınca sık sık deneme fırsatım oldu. Ben de çok rahat buldum. Arkadaşım bir yılı aşkın süredir kullanıyor ve bir sorun olduğunu söylemedi. Hatta o kadar rahat ki üstünde uyuyakaldığım oluyor demişti bir keresinde. :D
Hawk serisini bazıları çok övüyor bazıları da çok gömüyor. Genel anladığım kadarıyla mutfak sandalyesinden hawk serisine geçen herkes aşırı övüyor ama muadilinden hawk serisine geçenler çok konforlu olmadığını paylaşmış.

Yine de sektör de en çok satan oyuncu koltuğu olduğu bariz ortada.

Hawk serisini bazıları çok övüyor bazıları da çok gömüyor. Genel anladığım kadarıyla mutfak sandalyesinden hawk serisine geçen herkes aşırı övüyor ama muadilinden hawk serisine geçenler çok konforlu olmadığını paylaşmış.

Yine de sektör de en çok satan oyuncu koltuğu olduğu bariz ortada.

Hawk serisi dışında bu 2 ürün arasından hangisini önerirsin?

1.https://www.trendyol.com/xdrive/15-l...as-p-263932799

2.https://www.trendyol.com/xdrive/tory...ah-p-251050366

xDrive Toryum'u rahatlık açısından önerebilirim. 15'li konusunda fazla bilgiye sahip değilim ama nadir de olsa uzun süreli kullanımlardan sonra oturduğunuz yerde göçük olduğu ve demirin battığı söyleniyor genelde. Çevremde kullanıp bu sorunu yaşayan görmedim fakat çok fazla bahsediliyor. Rahat olsun ergonomik olsun diyorsanız dediğim gibi toryumu kesinlikle öneririm. 15'li koltuğun sırt koyma yastıkları da herkese göre olmuyor. Burada biraz tercihe bağlı tabii. (15'li malzeme açısından daha sağlam ama toryum da gayet iyi) fazla kilonuz yoksa sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı