5000-8000 TL fare önerisi

Omagah

Kilopat
Daha fazla  
Hocam öncelikle hepinize kolay gelsin, yeni sistemimi sonunda dizdim, sistemi yenilemişken ekipmanları da yenilemek istiyorum. Kulaklık, klavye ve mouse Pad'i aldım kenarda bekliyorlar, sıra geldi fareye. Forumda da çok gezindim, araştırma yaptım ama tam istediğim kriterlerde mouse bulamadım. Genel olarak yüksek elolarda Valorant, CS oynasam da son zamanlarda BF6, LoL, Fortnite, Apex tarzı oyunlara yöneldim bu yüzden tutacağım farenin hafif, elimi terletmemesi ve uzun süre götürmesi lazım. Bu kriterler dışında tutuş filan fark etmez belirli bir vizyona sahip olmadığım için adapte olmakta sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum.

Hocam öncelikle hepinize kolay gelsin, yeni sistemimi sonunda dizdim, sistemi yenilemişken ekipmanları da yenilemek istiyorum. Kulaklık, klavye ve mouse Pad'i aldım kenarda bekliyorlar, sıra geldi fareye. Forumda da çok gezindim, araştırma yaptım ama tam istediğim kriterlerde mouse bulamadım. Genel olarak yüksek elolarda Valorant, CS oynasam da son zamanlarda BF6, LoL, Fortnite, Apex tarzı oyunlara yöneldim bu yüzden tutacağım farenin hafif, elimi terletmemesi ve uzun süre götürmesi lazım. Bu kriterler dışında tutuş filan fark etmez belirli bir vizyona sahip olmadığım için adapte olmakta sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum.

WAIZOWL OGM Pro v2 Typo Wave Gaming Mouse nefes alan mouse vereyim o zaman nefes alıyor resmen mouse terlemeye bire bir.

Claw tutuyorsanız Strider,Trinity CF,Ten Air alabilirsiniz.

Bende WLmouse zebra var özel mouse olmasa satacağım delikli rahatsız ediyor beni seni etmeyecekse alabilirsin delikli mouse sevmiyorum ben ama kutusunu açtığın ürünü de iade edemiyorsun Wraith de.

Vallahi hocam denemek lazım şu zamana kadar 5 yıllık SteelSeries mouse ile durduğum için çok bir fikrim yok rahatsızlığı belirli bir süreden sonra alışılacak seviyedeyse çok sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı