eğer pc alacaksan iyi güzel mühendislik programları ve oyun kaldıran pc 5-6 bine çok iyi alırsın laptop diyorsan 8-9 bine bulursun
ben %4 le aselsan lisesini kazandım bana daha bişey yok
eğer pc alacaksan iyi güzel mühendislik programları ve oyun kaldıran pc 5-6 bine çok iyi alırsın laptop diyorsan 8-9 bine bulursun
ben %4 le aselsan lisesini kazandım bana daha bişey yok
Sağol hocam ama iş lafta değil icraatta dır eğer bu korona olmasaydı çok iyiydim deneme sınavları hepsi max 2-3 yanlış çıkartıyordum çalışmadan ama korona çıkınca bitti 8-9 yanlış çıkarmaya başladım.
Sağol hocam ama iş lafta değil icraatta dır eğer bu korona olmasaydı çok iyiydim deneme sınavları hepsi max 2-3 yanlış çıkartıyordum çalışmadan ama korona çıkınca bitti 8-9 yanlış çıkarmaya başladım.
Haklısın dersleri boşladım.Doğa Kolejini hiç kontrol etmeden %90 bursla kazanmıştım.Allah'ın izni ile 500 tam puan yapıp bu konuyu açan arkadaşımla birlikte alacağız pc mizi.
Haklısın senin de deden.Saçma bilgi ama olsun.Türkler Hz.Nuh'un torunu olan Turko'dan gelmekteymiş yani kuzeniz şimdi sen benim çok uzak kuzenim oluyorsun ya senin deden benim neyim oluyor?Amcam mı oluyor anlamadım ben şimdi.
Haklısın dersleri boşladım. Doğa Kolejini hiç kontrol etmeden %90 bursla kazanmıştım.Allah'ın izni ile 500 tam puan yapıp bu konuyu açan arkadaşımla birlikte alacağız pc mizi.