5000-8000 TL oyun bilgisayarı önerisi

Hocam bu bütçede toplanır ancak siz sınavda daha iyisin yaparsanız neden daha iyisi olmasın? Bir de stok yok ondan kötü sistem toplanır.

Ben de aynı okuldan yüzde 90 aldığım için bana da telefon alınmıştı demek ki okulda bir şans var.

eğer pc alacaksan iyi güzel mühendislik programları ve oyun kaldıran pc 5-6 bine çok iyi alırsın laptop diyorsan 8-9 bine bulursun
ben %4 le aselsan lisesini kazandım bana daha bişey yok

Benim halam vs Hollanda'da bilgisayar mühendisliği vs okuyor yazılım Ile'de uğraşıyorum zaten alacağım PC'de yazılım vs de yapıcağım.
eğer pc alacaksan iyi güzel mühendislik programları ve oyun kaldıran pc 5-6 bine çok iyi alırsın laptop diyorsan 8-9 bine bulursun
ben %4 le aselsan lisesini kazandım bana daha bişey yok

Yine biz hariç herkes... Hayırlı olsun hocam.
Sağol hocam ama iş lafta değil icraatta dır eğer bu korona olmasaydı çok iyiydim deneme sınavları hepsi max 2-3 yanlış çıkartıyordum çalışmadan ama korona çıkınca bitti 8-9 yanlış çıkarmaya başladım.

Corona falan bahane. Sen çalış istediğini yaparsın. Atomu bile parçalarsın.

Corona falan bahane. Sen çalış istediğini yaparsın. Atomu bile parçalarsın.
Haklısın dersleri boşladım.Doğa Kolejini hiç kontrol etmeden %90 bursla kazanmıştım.Allah'ın izni ile 500 tam puan yapıp bu konuyu açan arkadaşımla birlikte alacağız pc mizi.
@RUSHTOB sen benim dedeme nasıl benim dedem dersin? O benim dedem benim.

İlk odamı falan her şeyin ilkini o yapmak istiyor.
Haklısın senin de deden.Saçma bilgi ama olsun.Türkler Hz.Nuh'un torunu olan Turko'dan gelmekteymiş yani kuzeniz şimdi sen benim çok uzak kuzenim oluyorsun ya senin deden benim neyim oluyor?Amcam mı oluyor anlamadım ben şimdi.

Haklısın dersleri boşladım. Doğa Kolejini hiç kontrol etmeden %90 bursla kazanmıştım.Allah'ın izni ile 500 tam puan yapıp bu konuyu açan arkadaşımla birlikte alacağız pc mizi.
Hocam Doğa'nın sınavı kolaydı. Ben de girdim 1 sene önce hatta okudum ama çok kolaydı Doğa'nın sınavı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…