RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 19 Mart 2021 #21 Birisi42 dedi: Hocam Doğa'nın sınavı kolaydı. Ben de girdim 1 sene önce hatta okudum ama çok kolaydı Doğa'nın sınavı bence. Genişletmek için tıkla... Olabilir.Keşke sen de doğaya gelseydin.Bu arada yine kredi çekip ödüyorlar benim masrafları.
Birisi42 dedi: Hocam Doğa'nın sınavı kolaydı. Ben de girdim 1 sene önce hatta okudum ama çok kolaydı Doğa'nın sınavı bence. Genişletmek için tıkla... Olabilir.Keşke sen de doğaya gelseydin.Bu arada yine kredi çekip ödüyorlar benim masrafları.
B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 19 Mart 2021 #22 RUSHTOB dedi: Olabilir. Keşke sen de doğaya gelseydin. Bu arada yine kredi çekip ödüyorlar benim masrafları. Genişletmek için tıkla... Hocam bir ara batıyor gibi olduğu için okulu 1 sene okuyup Final'e geçtim yine bursla.
RUSHTOB dedi: Olabilir. Keşke sen de doğaya gelseydin. Bu arada yine kredi çekip ödüyorlar benim masrafları. Genişletmek için tıkla... Hocam bir ara batıyor gibi olduğu için okulu 1 sene okuyup Final'e geçtim yine bursla.
iDqrkLord Femtopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 77 19 Mart 2021 #23 sg07 dedi: Yemin ederim aynı ben. Ben de LGS'den 430 üstü alırsam 5-6 k PC alacaklar. Genişletmek için tıkla... Sen 430 üstü alırsan zaten ileride paranın sen anladın onu bende LGS'ye giricem işte büyük ihtimale bir 300 - 250 arası bir not alacağım sonra sanayiye gidicem çalışacağım falan o zaman toplarım.
sg07 dedi: Yemin ederim aynı ben. Ben de LGS'den 430 üstü alırsam 5-6 k PC alacaklar. Genişletmek için tıkla... Sen 430 üstü alırsan zaten ileride paranın sen anladın onu bende LGS'ye giricem işte büyük ihtimale bir 300 - 250 arası bir not alacağım sonra sanayiye gidicem çalışacağım falan o zaman toplarım.