₺5000 Bütçeli 17” Notebook Tavsiyesi

ReTinaS

Megapat
Makaleler
1
Arkadaşlar 17 inç ve en az GTX 1050 Ti özelliklerinde bir cihaz arayışındayım.

Kendi bulduğum: Omen 17-AN005NT

İndirimle böyle fiyata düşebiliyor ama en kötü ihtimal 5800 desek ve HP 480 TL geri ödeme kampanyası ise bir miktar aşsa da alınabiliyor.

Metal kasa kalitesi ve ses sistemi baya hoşuma gitti ama çevremde kullanan ve Technopat incelemesi de olmadığı için danışmak istedim.

Bu fiyata Monster yok ayrıca olsada hakkındaki şikayetlerden ve yeterli bir marka olmamasından dolayı alternatiflerini değerlendirmekteyim.

Önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tulpar T7 V13.1 17.3" Gaming Laptop 600 lirayı gözden çıkarabilirseniz bu laptop GTX 1060 barındırdığından çok daha güçlüdür. RAM gibi yükseltmeleri sonradan yapabilirsiniz. Ama bütçeyi arttıramam diyorsanız sizin gösterdiğiniz model daha dengeli.
Belki 1050Ti değil ama HP yerine MSI almanı öneririm. Mesela linkteki bilgisayar.
O paraya GTX 1050 almak anlamsız olur.

Belki 1050Ti değil ama HP yerine MSI almanı öneririm. Mesela linkteki bilgisayar.

Sadece markası MSI diye daha kötü işlemci + 2GB 1050 ve 8GB RAM’e düşmek istemiyorum. Yani aradaki farklar az buz değil.

1060 tabii ki çok daha iyi bir seçenek ancak Monster hakkındaki yorumlardan ve düşüncelerimden dolayı pek sıcak bakmıyorum.

Mesela OMEN’i Teknosada bakarken denk geldim ama kaliteli olduğunu bana hissettirdi. Yorum pek yok genelde alınabilir tarzı yorumlar var.

Daha iyisini bu bütçe civarında bulabilirsem onu seçerim ama kırpılmış modeller yerinede OMEN’e şans verecek gibiyim. Dediğim gibi bu bütçede pek bir model yok. (HP Geri ödeme kampanyası ile 480 lira geri ödeme alındığında.)

Alternatiflere açığım arkadaşlar.

Tabii gördüğünüz ve güvendiğiniz bir bilgisayarı almanız daha iyi olur. En azından içiniz rahat olur

Tabii gördüğünüz ve güvendiğiniz bir bilgisayarı almanız daha iyi olur. En azından içiniz rahat olur

Özellikle kasanın metal olması beni memnun etti. Kullanımı da tasarımıda güzel geldi. Onlarda sorun yok. Eğer kampanya tekrar olursa 5300 - 480 = 4820 liraya gelmiş olacak ki bu fiyata alternatif yok.

Daha önce pek konusu geçmeyen, çok konuşulmayan bir cihaz olduğu için çekincelerim var sadece.
Konu güncel, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Hocam bu hangi TeknoSA..? Fiyat çok ucuz geldi. Normalde zannedersem 6100 civarında olsa gerek ama burda 5300..

Hocam bu hangi TeknoSA..? Fiyat çok ucuz geldi. Normalde zannedersem 6100 civarında olsa gerek ama burda 5300..

O zaman indirim vardı keşke o zaman alsaymışsım dedim bende. Çok değil 1 hafta öncesine ait fiyat. Ama işte önceden araştırmadığım için o indirimi kaçırdım yenisi gelirse o zaman alacağım.

Ah be hocam kaçırılır mı? Şu an bu ürüne odaklanmış durumdaydım. Malum MSI fiyatları fahiş olduğu için ve lenovo y520 de klavye sorunu olduğu için en ideal bu vardı. Ve hatta sizin görsele epey baktım hani bi hata mi var diye ama yok aynıydı...

Resmen fırsatı tepmişsiniz....((

Neyse gelir gene

Bu arada hangi mağazaydı hocam?

Nevşehir mağazası. Ne bileyim hocam aslında bende uygun buldum fiyatı birde malum Teknosa olunca çokta indirim beklemiyor insan. Alacaksanız aklınızda bulunsun HP'nin 480 TL geri ödeme kampanyası var. DH forumda nasıl olacağı anlatılıyor. Eski HP bulup seri no ile kayıt oluyorsunuz daha sonra yenisini alınca yine HP'den kayıt yaptırıyorsunuz 480 TL yaklaşık 1 ay sonra hesabınıza yatıyor.

Eğer bu fiyatı Teknosa mağazasında gördüyse internet mağazasında hayli hayli görür diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…