₺5000 Bütçeli 17” Notebook Tavsiyesi

Ben istanbuldayım. Haftaya bi gezeyim mağazaları bakalım neler varmış.

Saolun hocam

Dostum ben satıyorum.
Modeli ASUS ROG GL553VE. İlgilenirsen yaz bana

Bu istediğin kriterlere HP uyuyor. Dell de 17.3 inç bulunmuyor. Monster de incelenebilir belki bir çok teknoloji sitesi deneyimlerini paylaşırsa belki fikrin değişebilir. MSİ gereksiz pahalı şu an haketmiyor. Umarım bir daha indirim olur teknosa bazen kimsenin inanamayacağı düzeyde indirim yapabiliyor arada denk gelmiştim .

Ben OMEN kullanıyorum. Gayet güzel. Ancak indirimle 5000₺ civarında bulabileceğiniz başka modeller de vardır. GTX1060'lı bir monster düşünebilirsiniz. Veya Dell İnspiron 7577'nin GTX1060 Max-Q olanını da tercih edebilirsiniz. GTX1050Tİ'den daha güçlü olacağını düşünüyorum. ASUS ve Lenovo hakkında bilgim yok.

Dediklerin güzel tavsiye fakat maalesef bütçesini aşıyor dolar uçtu gitti. Dell 7577 GTX 1060 modeli 6000 üstü satılıyor.

Dediklerin güzel tavsiye fakat maalesef bütçesini aşıyor dolar uçtu gitti. Dell 7577 GTX 1060 modeli 6000 üstü satılıyor.
Haklısınız benim bahsettiğim GTX1060'lı modeller 15.6" boyutunda. Ancak yine de indirimleri ve piyasayı araştırmakta fayda vardır.

Tek uyabilecek bu vardı dediğim gibi Teknosa'yı gördüm hatta indirim olduğuna gerçekten inanmadım normal fiyatıdır güzelmiş vs. dedim. Çünkü kaç kere ürün almaya gittiysem internet fiyatları ile farklılık gösteriyordu fiyatları. Sitesinde 500 olan ürün mağazaya gidince 530-540 oluyordu.

MSI bende pek düşünmüyorum. Tamam kalitelidir ama bütçemi epey aşıyor.

15.6 olan modelleri var ancak 17.3 istediğim için zaten bazı markalar direk eleniyor. Dell 7577 daha önce araştırdığım bir modeldi birkaç kronik problem dışında almak istediğim bir model ama ekrandan eleniyor maalesef.

Monster bakıyorum bu sefer HP'den daha pahalı oluyor. Monster - OMEN arasında kalınca da gönlüm OMEN'e daha yakın oluyor.

Birde OMEN'in ekstra iade kampanyası olunca biraz daha hesaplı geliyor. Bütçeminde üstüne çıkmak istemiyorum zira pek oyun oynamıyorum.

Haklısınız ama sanki monster daha ucuz hp' ye göre. Bazı modelleri pahalı onlarda kişiselleştirilmiş ek özelliklerden dolayı. Beklemekte fayda var ancak dolar bu kadar uçmuşken umarım güzel indirim yakalarsınız pek sanmıyorum artık :/.

Monster'ın buna benzer ürünleri de yaklaşık bu fiyatta ve soğutma performansı olarak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…