5000₺ bütçeli monitör dahil toplama oyun bilgisayarı önerisi

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam. Şu an kullandığım laptop işimi göremez oldu. Sınavlardan sonra 5000₺ - 5500₺ bütçeyle monitör dahil bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Dolar'ın artışta olduğunu ve ileride düşebileceği gözüyle bütçeyi aşan bir bilgisayarda olur. İleride düşebilir gözüyle bakabilirsiniz yani. Sınavdan sonra toplayacağımda.

İndirimlerle RX 5500 XT 1700 TL

5644 TL

İndirimlerle RX 5500 XT 1700 TL

5644 TL
Hocam RAM'leri 2x8 yapmamışsınız.

İndirimlerle RX 5500 XT 1700 TL.

5644 TL.

Hocam monitör şu ile değiştirilebilir bence Monitör. Hem 261 TL kar elde ediliyor RAM çıkarılıp yerine bu RAM kullanılabilir ama yine de siz daha iyi bilirsiniz.

Hocam o zaman da monitör kötü oluyor. Arkadaş sonradan bir RAM daha alırsa tamamdır olay.

Monitör IPS, FreeSync, 75 Hz tek farkı küçük olması o yüzden önerdim böylelikle 16 GB RAM oluyor bence monitörün büyüklüğü yerine sistemin arttırılması daha mantıklıdır.

Son düzenleme:
Monitör IPS, FreeSync, 75 Hz tek farkı küçük olması o yüzden önerdim böylelikle 16 GB RAM oluyor bence monitörün büyüklüğü yerine sistemin arttırılması daha mantıklıdır.
Konu sahibine kalmış bir şey. Şahsen küçük ekran + 16 GB RAM yerine, büyük ekran ve 8 GB RAM almak daha mantıklı. Monitörü ileride yükseltemeyebilir fakat RAM'den 1 tane daha ekleyebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı