Kraken06 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2015 #11 O zaman laptop almalısın uprage yapabileceğin, ileri dönük ekran kartı işlemci gibi seyleri değiştirebileceksin. Benim o kadar nakitim olsa laptop alırım, sahsi tercihim ama son karar senin. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2015
O zaman laptop almalısın uprage yapabileceğin, ileri dönük ekran kartı işlemci gibi seyleri değiştirebileceksin. Benim o kadar nakitim olsa laptop alırım, sahsi tercihim ama son karar senin.
Mustafa Ünal Hectopat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 525 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2015 #12 aviatortunc dedi: Bu sistemi hangi siteden topladığınızı soracaktım? Genişletmek için tıkla... Bağlantıların birine tıklasanız öğrenirsiniz nereden topladığını.
aviatortunc dedi: Bu sistemi hangi siteden topladığınızı soracaktım? Genişletmek için tıkla... Bağlantıların birine tıklasanız öğrenirsiniz nereden topladığını.
aviatortunc Hectopat Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2015 #13 Mustafa Ünal dedi: Bağlantıların birine tıklasanız öğrenirsiniz nereden topladığını. Genişletmek için tıkla... Fark edememişim çok üzgünüm.
Mustafa Ünal dedi: Bağlantıların birine tıklasanız öğrenirsiniz nereden topladığını. Genişletmek için tıkla... Fark edememişim çok üzgünüm.