Hangi boyut tercih edersin hocam?Arkadaşlar fare alacağım Wraith'den. Almışken kablosuz klavye alayım diyorum. Önerebileceğiniz klavyesi var mı güzel?
Hangi boyut tercih edersin hocam?
Wraith zorunluysa şu olabilir.%100 %75 olursa iyi olur hocam beni üzmeyecek bir de mavi gibi sesli olmasın yeter.
ajazzturkiye.com
ajazzturkiye.com
Wraith zorunluysa şu olabilir.
![]()
Darmoshark Top75 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Zorunlu değilse bunlara bakabilirsin.
![]()
Klavye Modelleri ve Fiyatları
Klavye modellerini ve fiyatlarını keşfedin! Mekanik, membran ve kablosuz seçeneklerle ergonomik, dayanıklı ve performanslı yazma deneyimi sizi bekliyor.www.gaming.gen.tr
![]()
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
![]()
AC100 Max 4000MAH 3 Modlu Hot-Swap Alüminyun Gövde Mekanik Klavye
AC100 Max 4000MAH 3 Modlu Hot-Swap Alüminyun Gövde Mekanik Klavyeajazzturkiye.com
![]()
Ajazz QS87 Max Alüminyum Alaşımlı TFT Ekranlı Custom Mekanik Klavye
Ajazz QS87 Max Alüminyum Alaşımlı TFT Ekranlı Custom Mekanik Klavyeajazzturkiye.com
![]()
Furycube F75S Mekanik Klavye
Furycube F75S Alüminyum Mekanik Klavye %75 Kompakt Yapı: Bu, klavye tasarımının %75'lik bir düzeni ifade eder. Yani, tam boyutlu klavyelerden daha kompakt olan, ancak işlevsel olarak tam tuş takımı sunan bir düzen. Fonksiyon tuşları ve yön tuşları gibi önemli alanları korur, ancak daha az yer...mecmonkey.com
Ürününe göre değişir hocam ama klavyeleri genelde iyi oluyor, attığım modelleri de gayet iyi.Bende tam Ajazz markasını soracaktım size nasıl sizce alınır mı?
Aradaki fiyat farkı çok olsa ak980 derdim ama arada sadece 1k fiyat farkı varken AC100 Max al derim. Kasası alüminyum olduğu için daha premium hissettirir.AK980 AC100 Max arasında kaldım. Ne önerirsiniz
Aradaki fiyat farkı çok olsa AK980 derdim ama arada sadece 1K fiyat farkı varken AC100 Max al derim. Kasası alüminyum olduğu için daha premium hissettirir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.