Kasa bildiğin teneke hava almıyor. PSU C4 her an patlayabilir. İşlemci olarak LGA 1200 veya AM4 soketinden işlemci önerin.
Sorunlu olduğu bilinen SSD modelleri
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...www.technopat.net
Kasa gayet hava alıyor ve güç kaynağına gelirsek.Everest X-MESH 4 x Rainbow Fan USB 3.0 ATX Mini Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Tercih edilebilir.Sharkoon SHP650 V2 650W 80 Plus 120mm Fan Siyah Power Supply - incehesap.com
Kasa gayet hava alıyor ve güç kaynağına gelirsek.Everest X-MESH 4 x Rainbow Fan USB 3.0 ATX Mini Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Tercih edilebilir.Sharkoon SHP650 V2 650W 80 Plus 120mm Fan Siyah Power Supply - incehesap.com
Aslında aklımda şu şekildeydi sistem ama bütçeyi aşıyor;
PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap
İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle.www.incehesap.com
Sisteminiz çok kötü i3 9100 F RX 5500XT 4 GB 5300TL acayip kötü bu nedir ya.
PSU çöp biliyorum ama arkadaşın attığı sistem en fazla buna göre 4000TL.Zone | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | ASUS RX 9070 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Siteme monitör dahil.
Benim attığıma ekle 5000 seninkinde 2 kat daha iyi i3-9100F R3 3100 varken nedir ki.
Sistemindeki SSD ve PSU çöp. Bütçe artar ise şu şekilde alınabilir;
İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle.www.incehesap.com
Sistemindeki SSD ve PSU çöp. Bütçe artar ise şu şekilde alınabilir;
SSD çöp mü şaka mısın yazdım zaten PSU'nun çöp olduğunu bir karşılaştırmaydı.
Gerçekten olağanüstü kötü topluyorsunuz dayanamıyorum sanırım kanser olacağım 5000 TL RX 5500XT 4 GB sistem toplamak.
Sizin önerdiğiniz sistem de RX 5500 XT 4 GB idi. Daha iyisini toplayacaksan buyur durma.
Sizin önerdiğiniz sistem de RX 5500 XT 4 GB idi. Daha iyisini toplayacaksan buyur durma.
monitör dahil değildi ve PSU SSD Kasa öneriniz çok kötüydü.Ama 4400'dü.
Hemen.