kl295 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #1 Klavye arıyorum kesinlikle %75 veya TKL ve siyah rengi tercihim yeni nesil özellikleri olursa iyi olur. Genellikle Valorant CS gibi oyunlar oynuyorum ve klavyeni snap tap gibi özelikleri olsun ve ms düşük olursa sevinirim.
Klavye arıyorum kesinlikle %75 veya TKL ve siyah rengi tercihim yeni nesil özellikleri olursa iyi olur. Genellikle Valorant CS gibi oyunlar oynuyorum ve klavyeni snap tap gibi özelikleri olsun ve ms düşük olursa sevinirim.
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.278 Makaleler 1 Çözümler 115 Yer İstanbul 31 Temmuz 2025 #2 MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr
MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.225 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #3 MelGeek Real67 Klavye (Manyetik Switch / HE) hocam bin TL daha çıkarsanız çok daha iyi bir seçenek var.
MelGeek Real67 Klavye (Manyetik Switch / HE) hocam bin TL daha çıkarsanız çok daha iyi bir seçenek var.
kl295 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #4 focevher dedi: MelGeek Real67 Klavye (Manyetik Switch / HE) hocam bin TL daha çıkarsanız çok daha iyi bir seçenek var. Genişletmek için tıkla... Olabilir 1 tl çıkarım ama daha çok çıkamam roxy1881 dedi: MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Beğenemedim klavyeyi çok çirkin bi klavye sanki focevher dedi: MelGeek Real67 Klavye (Manyetik Switch / HE) hocam bin TL daha çıkarsanız çok daha iyi bir seçenek var. Genişletmek için tıkla... Bu wraith markasını çoğu kişi önermiyor gibi
focevher dedi: MelGeek Real67 Klavye (Manyetik Switch / HE) hocam bin TL daha çıkarsanız çok daha iyi bir seçenek var. Genişletmek için tıkla... Olabilir 1 tl çıkarım ama daha çok çıkamam roxy1881 dedi: MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Beğenemedim klavyeyi çok çirkin bi klavye sanki focevher dedi: MelGeek Real67 Klavye (Manyetik Switch / HE) hocam bin TL daha çıkarsanız çok daha iyi bir seçenek var. Genişletmek için tıkla... Bu wraith markasını çoğu kişi önermiyor gibi
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.225 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #5 kl295 dedi: Olabilir 1 TL çıkarım ama daha çok çıkamam. Beğenemedim klavyeyi çok çirkin bir klavye sanki. Bu Wraith markasını çoğu kişi önermiyor gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ekipman ithalat işinin Wraith başını çekiyor birçok kez alışveriş yaptım 1 kere bile sorun yaşamadım.
kl295 dedi: Olabilir 1 TL çıkarım ama daha çok çıkamam. Beğenemedim klavyeyi çok çirkin bir klavye sanki. Bu Wraith markasını çoğu kişi önermiyor gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ekipman ithalat işinin Wraith başını çekiyor birçok kez alışveriş yaptım 1 kere bile sorun yaşamadım.
kl295 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #6 focevher dedi: Hocam bu ekipman ithalat işinin Wraith başını çekiyor birçok kez alışveriş yaptım 1 kere bile sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Anladım istediğim klavye çok ses çıkarmamısı siyah olsun yeter
focevher dedi: Hocam bu ekipman ithalat işinin Wraith başını çekiyor birçok kez alışveriş yaptım 1 kere bile sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Anladım istediğim klavye çok ses çıkarmamısı siyah olsun yeter
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.225 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #7 Hocam çıkabilecekseniz Wraith'den hiç düşünemden ATK RS6 alın bu işlerin en üstlerinden biri.
kl295 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #8 focevher dedi: Hocam çıkabilecekseniz Wraith'den hiç düşünemden ATK RS6 alın bu işlerin en üstlerinden biri. Genişletmek için tıkla... Atk kötü bi marka ama
focevher dedi: Hocam çıkabilecekseniz Wraith'den hiç düşünemden ATK RS6 alın bu işlerin en üstlerinden biri. Genişletmek için tıkla... Atk kötü bi marka ama
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.225 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #9 kl295 dedi: ATK kötü bir marka ama. Genişletmek için tıkla... Kim dedi hocam?
kl295 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #10 focevher dedi: Kim dedi hocam? Genişletmek için tıkla... Baktık güzel gibi görünüyor ama mor olması bi tık bozdu
focevher dedi: Kim dedi hocam? Genişletmek için tıkla... Baktık güzel gibi görünüyor ama mor olması bi tık bozdu