focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.221 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #31 kl295 dedi: Ya bir de ben F tuşları olsun istiyorum önerdiğiniz 68 klavyeler RS 6 gözüme kesti tuşlarını değiştirme imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... İleride veya yanında keycaps alabilirsiniz hocam yani değişim imkanı oluyor renk vs. için diyosanız. F tuşlarınıda sağ taraftaki del alt pgup pgdw tuşlarına atayabilirsiniz kullandıklarınızı.
kl295 dedi: Ya bir de ben F tuşları olsun istiyorum önerdiğiniz 68 klavyeler RS 6 gözüme kesti tuşlarını değiştirme imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... İleride veya yanında keycaps alabilirsiniz hocam yani değişim imkanı oluyor renk vs. için diyosanız. F tuşlarınıda sağ taraftaki del alt pgup pgdw tuşlarına atayabilirsiniz kullandıklarınızı.
kl295 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #32 focevher dedi: İleride veya yanında keycaps alabilirsiniz hocam yani değişim imkanı oluyor renk vs. için diyosanız. F tuşlarınıda sağ taraftaki del alt pgup pgdw tuşlarına atayabilirsiniz kullandıklarınızı. Genişletmek için tıkla... O mor yerlerinizde siyah beyaz kırmızı yapmak istiyorum
focevher dedi: İleride veya yanında keycaps alabilirsiniz hocam yani değişim imkanı oluyor renk vs. için diyosanız. F tuşlarınıda sağ taraftaki del alt pgup pgdw tuşlarına atayabilirsiniz kullandıklarınızı. Genişletmek için tıkla... O mor yerlerinizde siyah beyaz kırmızı yapmak istiyorum
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.221 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #33 kl295 dedi: O mor yerlerinizde siyah beyaz kırmızı yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... O renklerde keycaps alırsanız olur hocam sorun yok yapıştırın RS6'yı :d
kl295 dedi: O mor yerlerinizde siyah beyaz kırmızı yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... O renklerde keycaps alırsanız olur hocam sorun yok yapıştırın RS6'yı :d
kl295 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #34 focevher dedi: O renklerde keycaps alırsanız olur hocam sorun yok yapıştırın RS6'yı :d Genişletmek için tıkla... Bu kadar övmeye bi sponsorluk gelir
focevher dedi: O renklerde keycaps alırsanız olur hocam sorun yok yapıştırın RS6'yı :d Genişletmek için tıkla... Bu kadar övmeye bi sponsorluk gelir
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.221 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #35 kl295 dedi: Bu kadar övmeye bir sponsorluk gelir Genişletmek için tıkla... Sponsorluk alan kişi bu kadar övmez hocam ah nerede bir RS6 verselerde tanıtsak.
kl295 dedi: Bu kadar övmeye bir sponsorluk gelir Genişletmek için tıkla... Sponsorluk alan kişi bu kadar övmez hocam ah nerede bir RS6 verselerde tanıtsak.
kl295 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #36 focevher dedi: Sponsorluk alan kişi bu kadar övmez hocam ah nerede bir RS6 verselerde tanıtsak. Genişletmek için tıkla... İyi olur da keycard bulamadım senin bildiğin varmı siyah veya kırmızı olursa iyi olur
focevher dedi: Sponsorluk alan kişi bu kadar övmez hocam ah nerede bir RS6 verselerde tanıtsak. Genişletmek için tıkla... İyi olur da keycard bulamadım senin bildiğin varmı siyah veya kırmızı olursa iyi olur
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.221 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #37 kl295 dedi: İyi olur da keycard bulamadım senin bildiğin var mı siyah veya kırmızı olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Zindan gibi siyah bir keycaps var Wraith'de ama 900 TL'ydi galiba hocam ben bir sizin için bakayım bir iki yere daha.
kl295 dedi: İyi olur da keycard bulamadım senin bildiğin var mı siyah veya kırmızı olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Zindan gibi siyah bir keycaps var Wraith'de ama 900 TL'ydi galiba hocam ben bir sizin için bakayım bir iki yere daha.
kl295 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #38 focevher dedi: Zindan gibi siyah bir keycaps var Wraith'de ama 900 TL'ydi galiba hocam ben bir sizin için bakayım bir iki yere daha. Genişletmek için tıkla... Harfler yazsın yeter teşşekür ederim
focevher dedi: Zindan gibi siyah bir keycaps var Wraith'de ama 900 TL'ydi galiba hocam ben bir sizin için bakayım bir iki yere daha. Genişletmek için tıkla... Harfler yazsın yeter teşşekür ederim
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.221 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #39 kl295 dedi: Harfler yazsın yeter teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... https://shbd.io/s/ktwJwVwi hocam böyle bir şey buldum klavyeye nasıl gider bilmiyorum ama. Kasada da bir iki mor detay var sorun olmaz derseniz attığım keycapsin profili biraz farklı ama güzel duruyor.
kl295 dedi: Harfler yazsın yeter teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... https://shbd.io/s/ktwJwVwi hocam böyle bir şey buldum klavyeye nasıl gider bilmiyorum ama. Kasada da bir iki mor detay var sorun olmaz derseniz attığım keycapsin profili biraz farklı ama güzel duruyor.
kl295 Femtopat Katılım 29 Temmuz 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2025 #40 focevher dedi: https://shbd.io/s/ktwJwVwi hocam böyle bir şey buldum klavyeye nasıl gider bilmiyorum ama. Kasada da bir iki mor detay var sorun olmaz derseniz attığım keycapsin profili biraz farklı ama güzel duruyor. Genişletmek için tıkla... Peki uyarmı kalavyeye %100
focevher dedi: https://shbd.io/s/ktwJwVwi hocam böyle bir şey buldum klavyeye nasıl gider bilmiyorum ama. Kasada da bir iki mor detay var sorun olmaz derseniz attığım keycapsin profili biraz farklı ama güzel duruyor. Genişletmek için tıkla... Peki uyarmı kalavyeye %100