5000₺ oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
5000₺
Hiç aşırıya kaçmayın. Körük kalitesini güçlendirin, yarasa mekanizma gelecek zaten. Kumaş ürün ve visco hafıza ile sipariş geçin. Siparişten önce arayıp indirim kodu istemeyi ihmal etmeyin.

İkea'nın o koltuğu çok satanlarda ilk sıradaydı ve çok beğenildi.

Ne kadar bir indirim kodu geliyor bilginiz var mı?

Ne kadar bir indirim kodu geliyor bilginiz var mı?
Ürünü sayfada belirleyip sepete ekleyin. Alt kısımda kuponu kullan ekranına warrior yazarak %10 indirim alabilirsiniz. Başka indirimleri var mı bilemiyorum. Siz yine de iletişim sağlayın.

Ürünü sayfada belirleyip sepete ekleyin. Alt kısımda kuponu kullan ekranına Warrior yazarak %10 indirim alabilirsiniz. Başka indirimleri var mı bilemiyorum. Siz yine de iletişim sağlayın.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Bütçeye göre hareket edeceğim.

Kullandığınız ürün mü yoksa genel tavsiye mi? Kullanıyorsanız deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Ne kadar süredir kullanıyorsunuz vs.

@nazcarieche kullanmıyorum fakat almayı düşünüyorum, forumda biraz araştırdım ve sevildiğini gördüm. Fiyatı da gayet güzel geldi 7200'den 5400'e düşmüş. Tabii kullanan biri bu konuya cevap yazarsa ikimiz içinde de daha iyi olur.

Hocam bu fiyat aralığına alabileceğiniz en iyi ürün exvega andromeda, bunun dışında alıyorsanız zio alabilirsiniz, ama f/p olarak iyi değil. hawk alacaksanız future alın sadece. hawk fab serisi, xdrive 15 li ve toryum tavsiye etmiyorum.

xDrive 15'li ve toryum modelleri boyuma uygun değil zaten onlar baştan eleniyor. Şu an 4 alternatif var elimde. Hawk fab&future, zio ve Exvega andromeda. Hawk fab&future serisinin farkları neler? Tam çözemedim de ben. 3200₺ fark var arada.

Hocam fab hawk'ın giriş segment ürünü, zayıf, ince bir ürün. future hawk'ın gelişmiş modeli, fiyatı 8k. Ayak, mekanizma,kolçak, iskelet, boyut neredeyse her şey farklı.
Zio 7-8k civarında fiyatları, future ile aynı koltuklar diyebiliriz.
Exvega andromeda f/p açısından en iyi ürün. şu an 5.300 civarı sanırım.

Ürünü sayfada belirleyip sepete ekleyin. Alt kısımda kuponu kullan ekranına warrior yazarak %10 indirim alabilirsiniz. Başka indirimleri var mı bilemiyorum. Siz yine de iletişim sağlayın.
Warrior çalışmıyor.

Bende aynı şekilde arayış içerisindeyim, en mantıklısı Exvega Andromeda gibi görünüyor.

Yalnız peşin fiyatına taksit konusu işin içine girince fiyat/performans noktasından uzaklaşıyor mu sanki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…