Ben 7800x3d kullanıyorum memnunum ama şu anki fiyatı biraz abartı 20k vermezdim şahsen ben 12k'ya aldım. Tavsiyem direkt 9800x3d alın geçin dünyadaki en iyi oyun işlemcisi vr'da da herhangi bir sorun yaratmaz.
Ben 7800x3d kullanıyorum memnunum ama şu anki fiyatı biraz abartı 20k vermezdim şahsen ben 12k'ya aldım. Tavsiyem direkt 9800x3d alın geçin dünyadaki en iyi oyun işlemcisi vr'da da herhangi bir sorun yaratmaz.
Peki bir de ASUS'un tug Gaming X870 Plus anakartı var onunla MSI arasında çok fark var mı?
N11'den ASUS TUF Gaming X870-Plus Wi-Fi AMD X870 8000 MHz (OC) DDR5 soket AM5 ATX anakart seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Asus TUF Gaming X870-Plus WIFI AMD X870 8000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Yayınları Nvidia ekran kartlarının NVENC kodeği üzerinden yapacaksınız yani işlemciniz yorulmuyor. MSI'da sorun yaşamazsın önerdiğim güzeldir al geç. B650 tomahawk bile işini görür geçen 7.5k'dı. x870 tomahawk ile aynı vrm'leri kullanıyor.
Yayınları NVIDIA ekran kartlarının NVENC kodeği üzerinden yapacaksınız yani işlemciniz yorulmuyor. MSI'da sorun yaşamazsın önerdiğim güzeldir al geç. B650 Tomahawk bile işini görür geçen 7.5K'dı. X870 Tomahawk ile aynı VRM'leri kullanıyor.
Yayınları Nvidia ekran kartlarının NVENC kodeği üzerinden yapacaksınız yani işlemciniz yorulmuyor. MSI'da sorun yaşamazsın önerdiğim güzeldir al geç. B650 tomahawk bile işini görür geçen 7.5k'dı. x870 tomahawk ile aynı vrm'leri kullanıyor.
İşlemci AMD Ryzen 9 7950x3D olur. Anakart MSI MAG X870 Tomahawk Wi-Fi X870e anakart ile hemen hemen aynı bir anakart diyebilirim ileriye dönük bir anakart bu işlemci ile 5000 serisi ekran kartından rahatlıkla kullanabilirsiniz.
İşlemci AMD Ryzen 9 7950x3D olur. Anakart MSI MAG X870 Tomahawk Wi-Fi X870e anakart ile hemen hemen aynı bir anakart diyebilirim ileriye dönük bir anakart bu işlemci ile 5000 serisi ekran kartından rahatlıkla kullanabilirsiniz.