5000 serisi laptoplar ne zaman satışa çıkar?

kmvolkan

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Amazon'dan ön siparişten 5070 Ti'lı bir laptop siparişi verdim. 1 ay olmak üzere. Teslim tarihi olarak 15 Nisan görünüyordu. Muhtemelen yarın gelmeyecek. Hepsiburada' teslim tarihi olarak 1 Nisan gösteriyordu, muhtemelen onlar da teslim edilmemiştir diye düşünüyorum. YouTube, Reddit falan takip ediyorum daha incelemeler filan çıkmamış. Yani dünyada da daha teslimatlar olmamış gibi.
Bu laptoplardan ön sipariş verip teslim alan var mı? Süreç hakkında bilgisi olan var mı?

Çıkmış olması gerek hocam, sarı sitede görüyorum birkaç 5000 serisi cihaz ve yine dünyanın diğer bölgelerinde de kullanmaya başlayanlar var cihazlarını. Acele etmeyin, en geç iki hafta içinde elinize ulaşacağını düşünüyorum.

Bugünkü ekran şu. Bana uzun bir süre bekleyecekmişim gibi geliyor, hayırlısı 😄

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250415_123338_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20250415_123338_Amazon Shopping.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 141
Bugünkü ekran şu. Bana uzun bir süre bekleyecekmişim gibi geliyor, hayırlısı 😄

Merhaba Volkan Bey, bende sizinle aynı durumdayım, 20 gün kadar oldu benimde sipariş edeli, 15 nisan görünüyordu bende de ama sabah mail gelmiş kargo gecikmesi diye, herhangi bir tarih de belli değil. açıkçası süreç çok uzayacak veya iptal edecekler diye de endişeliyim.

Reddit üzerinden 50 serisi laptop ön siparişi veren kullanıcıların yazılarını çok okudum genellikle 1 ay kadar sürmüş gelmeleri yurt dışında da yeni yeni ön siparişler teslim ediliyor muhtemelen birkaç gün içerisinde sizinde elinize ulaşır diye tahmin ediyorum tabii aksi bir durum yada teslimatı geciktirecek bir olay gerçekleşmediği sürece. Belki ABD-Çin arasında son günlerde yaşanan olaylar etkilemiş olabilir teslimatları bundan dolayı sorunlar yaşayanları da görmüştüm Reddit'te yine.

Reddit üzerinden 50 serisi laptop ön siparişi veren kullanıcıların yazılarını çok okudum genellikle 1 ay kadar sürmüş gelmeleri yurt dışında da yeni yeni ön siparişler teslim ediliyor muhtemelen birkaç gün içerisinde sizinde elinize ulaşır diye tahmin ediyorum tabii aksi bir durum yada teslimatı geciktirecek bir olay gerçekleşmediği sürece. Belki ABD-Çin arasında son günlerde yaşanan olaylar etkilemiş olabilir teslimatları bundan dolayı sorunlar yaşayanları da görmüştüm Reddit'te yine.
Değerli yorumunuz için teşekkürler, bakalım beklemedeyiz, iptal edecekte halimiz yok :)

Merhaba Volkan Bey, bende sizinle aynı durumdayım, 20 gün kadar oldu benimde sipariş edeli, 15 nisan görünüyordu bende de ama sabah mail gelmiş kargo gecikmesi diye, herhangi bir tarih de belli değil. açıkçası süreç çok uzayacak veya iptal edecekler diye de endişeliyim.
Amazon bu güne kadar mağdur etmedi, iptal etmezler diye düşünüyorum. Redditten 5070 ti'lı laptop teslim alan kimseyi ben görmedim. Sadece 3 gün önce paylaşılan 3dmark test sonuç görüntüsü var.

Amazon bu güne kadar mağdur etmedi, iptal etmezler diye düşünüyorum. Redditten 5070 ti'lı laptop teslim alan kimseyi ben görmedim. Sadece 3 gün önce paylaşılan 3dmark test sonuç görüntüsü var.
açıkçası şikayet var sitesinde başka ürünler için durduk yere iptal edilip fiyat yükselttiklerini söyleyenler var, normalde beni de şimdiye kadar hiç mağdur etmedi hatta en güvendiğim firma diyebilirim, ama laptobun da genel olarak başka firmalarda fiyatının arttığını görünce bir şüpheye düştüm.

herhangi gelişme olursa buradan yazabilir misiniz takipte kalalım.

Son düzenleme:
açıkçası şikayet var sitesinde başka ürünler için durduk yere iptal edilip fiyat yükselttiklerini söyleyenler var, normalde beni de şimdiye kadar hiç mağdur etmedi hatta en güvendiğim firma diyebilirim, ama laptobun da genel olarak başka firmalarda fiyatının arttığını görünce bir şüpheye düştüm.

herhangi gelişme olursa buradan yazabilir misiniz takipte kalalım.
Tamamdır. Sizinki de amazon satıcılı rog strix g16 g615LR modeli miydi?

Tamamdır. Sizinki de amazon satıcılı rog strix g16 g615LR modeli miydi?
Evet aynı model amazon satıcılı.

Merhaba tekrardan, Amazon ile görüştüm şuan için kendi sistemlerinde 17-18 haziran görünüyormuş teslimat süresi, şaka gibi gerçekten eğer böyle olursa. Herhangi bir başka duyum var mı ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı