evet bende senin gibi düşünüyorum bu fiyata bir daha zor bulunur o yüzden bende bekleyeceğim. umarım hazirandan önce stoklarına girer de gönderirler. şuan bende hala 5070 ti laptop teslim alan görmedim hiçbir yerde.Yapma ya97 bin bu ürün için bence bayağı uygun fiyattı. O yüzden iptal etmek pek cazip gelmiyor ama 2 ay daha beklemek de içimden gelmiyor. Muhtemelen kur filan derken hazirana 115 bin filan olur.
Amazon.de'de aynı ürünün Almanya'ya teslim tarihi 1 nisandı. Şimdi baktım, 3 ila 6 ay arasında kargolanır diyor. Msi vector var 5070 ti'lı, Almanya'ya bu cumartesi teslimat görünüyor. Razer ve Hp modeller için ise mayıs sonu teslimat görünüyor. Ne yazık ki belirsiz bir sürecin içine düştük.
Redditten gördüğüm kadarıyla genel gecikmenin sebebi ekran kartlarındaki ROP (Render Output Unit) eksikliği sorunundan dolayı kartların sevkiyatının durdurulmasıymış.
Bu Rog Strix G16 modeli için mi? Hepsiburada'da da sürekli ürün sayfalarındaki stoğa girme süreleri öteleniyor. 31 mart olarak başladı geçen gün 21 nisan teslimat gözüküyordu bugün yine ötelenmiş mayıs başı gözüküyor stoklara giriş 31 nisan olmuş. Amazon size o tarihi verdiyse HB'de de ötelenip duracak belli ki. Ben de aynı laptopu ön sipariş verdim HB'den ondan sordum. Büyük ikilemdeyim ben de beklesem mi yoksa RTX 4000 serisi laptop alıp geçsem mi diye, çünkü yakın zamanda ihtiyacım olacak laptopa.Evet aynı model amazon satıcılı.
Merhaba tekrardan, Amazon ile görüştüm şuan için kendi sistemlerinde 17-18 haziran görünüyormuş teslimat süresi, şaka gibi gerçekten eğer böyle olursa. Herhangi bir başka duyum var mı ?
Evet aynı, G1615 Modeli, 5070 ti kartlı. bence şuan TR de henüz hiçbir firma dağıtım yapmadı, Amazon 17-18 Haziran diyor, ama bu bilgiye de ne kadar güvenebiliriz bilmiyorum. bence yaklaşık bir tarih veriyorlar, HB' de büyük ihtimal aynı tarihlerde teslim eder. Amazon-HB birbirinden farksızdır diye düşünüyorum. Bu arada şuan benzer modelin satış fiyat 102-110 bin arasında değişiyor, ben iptal etmek istemiyorum çünkü bir daha 97 bin den alamamBu Rog Strix G16 modeli için mi? Hepsiburada'da da sürekli ürün sayfalarındaki stoğa girme süreleri öteleniyor. 31 mart olarak başladı geçen gün 21 nisan teslimat gözüküyordu bugün yine ötelenmiş mayıs başı gözüküyor stoklara giriş 31 nisan olmuş. Amazon size o tarihi verdiyse HB'de de ötelenip duracak belli ki. Ben de aynı laptopu ön sipariş verdim HB'den ondan sordum. Büyük ikilemdeyim ben de beklesem mi yoksa RTX 4000 serisi laptop alıp geçsem mi diye, çünkü yakın zamanda ihtiyacım olacak laptopa.
Teşekkürler mesajınız için, bende size katılıyorum, verilen tarih otomatik atılmış bir tarih. açıkçası teslimat süreci hakkında müşteri hizmetlerinin pek bilgisi yok, ürünün amazon stoklarına ne zaman gireceği belli değil. herhangi bir gelişme olursa bende haber edeceğim.Ben de aynı laptopu Amazon'dan ön sipariş vermiştim. 15 Nisan'da gelen gecikme maili sonrası ilk aradığımda, tedarik sürecinde bir sıkıntı olduğunu; muhtemelen 7-10 gün içerisinde teslimat sağlanacağını söylediler. Ertesi gün görüştüğümde sistemde tarih olarak 18 Haziran olarak gözüktüğü söylendi, fakat bu süre Amazon müşteri hizmetleri chatbotunun cevabıyla aynı, muhtemelen sistem tarafından otomatik oluşturulan bir tarih. Yani tedarikçiden alınan bir bilgiye dayalı olduğunu sanmıyorum.
Ben ürün iptali yapmak istemediğimi, bir an önce teslimatın ne zaman yapılacağına dair net bilgiye sahip olmak istediğimi söyledim. Takip listesine aldıklarını, arka planda görüşmeleri gerçekleştirip en geç Cuma günü (bugün) geri dönüş yapmaya çalışacaklarını söylediler. Bakalım bugün telefon bekliyorum, bir gelişme olursa size de aktarırım.
valla çok haklısın ne diyeyim, benim açıkçası çok acelem yok, beklerim heralde, en kötü eylülde yurtdışına gideceğim, buradan gelmezse eylüle kadar, eylülde oradan alırımHepsiburada da bana dönüş yaptı ve 30 Nisan'da stoklara gireceğini söyledi laptopun. Ama benim anladığım bu da sistemin tahmin ettiği tarih, diğer Hepsiburada satıcılı G16 modellerinde de 30 Nisan yazıyor. O yüzden hiç güvenmedim bu açıklamaya çünkü o stoğa giriş yazılarının sırayla 31 Mart - 11 Nisan - 20 Nisan ve en son şimdi 30 Nisan olduğunu gördüğüm için %99 ihtimalle bu süre de uzayacak.
Bana da kısa süre içerisinde üst seviye bir laptop lazım olduğu için Lenovo Legion Pro 7 modelini aldım yarın teslim olarak. Bunda da 5070 Ti yerine 4080 var diğer özellikleri ekrandır depolamadır bellektir soğutmadır (sıvı metal vapor chamber vs) her şeyleri genel olarak aynı gelince en azından kafamda soru işareti kalmadı. 113.000 liraya geldi bu laptop da. Ne diyeyim ASUS utansınUmarım hepinize laptop sorunsuz bir şekilde ulaşır. Ben elendim beklememeye karar vererek
Hepsiburada da bana dönüş yaptı ve 30 Nisan'da stoklara gireceğini söyledi laptopun. Ama benim anladığım bu da sistemin tahmin ettiği tarih, diğer Hepsiburada satıcılı G16 modellerinde de 30 Nisan yazıyor. O yüzden hiç güvenmedim bu açıklamaya çünkü o stoğa giriş yazılarının sırayla 31 Mart - 11 Nisan - 20 Nisan ve en son şimdi 30 Nisan olduğunu gördüğüm için %99 ihtimalle bu süre de uzayacak.
Bana da kısa süre içerisinde üst seviye bir laptop lazım olduğu için Lenovo Legion Pro 7 modelini aldım yarın teslim olarak. Bunda da 5070 Ti yerine 4080 var diğer özellikleri ekrandır depolamadır bellektir soğutmadır (sıvı metal vapor chamber vs) her şeyleri genel olarak aynı gelince en azından kafamda soru işareti kalmadı. 113.000 liraya geldi bu laptop da. Ne diyeyim ASUS utansınUmarım hepinize laptop sorunsuz bir şekilde ulaşır. Ben elendim beklememeye karar vererek
Benim mayıs ortasından pek ümidim yok, umarım bir sürpriz olurvalla çok haklısın ne diyeyim, benim açıkçası çok acelem yok, beklerim heralde, en kötü eylülde yurtdışına gideceğim, buradan gelmezse eylüle kadar, eylülde oradan alırımama tahminim bu laptoplar mayıs ortasına kadar dağıtıma çıkar yönünde.