Arkadaşlar tablet alacağım. Aklımda iPad Air 4 vardı ama 60Hz olması ve 4K kamerası olması beni üzdü. Çünkü ben 4K kamerayı hiç kullanmayacağım ki ve benim için aynı yerde iki şeyi açması iyi olur, yani bir yandan kaynağa bakarken bir yanda da yazı yazmak istiyorum ve lütfen güçlü bir tablet olsun. Her türlü markaya açığım bütcem 5000TL, artırabilirim yurt dışından alacağım.
İlk defa + bir özelliğe üzülen birini görüyorum. 4K kayıtı kullanmak zorunda değilsin 1080P'de çekebilirsin. Tablet de en iyi seçim iPad olacaktır, çünkü Android tabletler = ekranı büyük Android telefon, bir farkı yok. Önerim iPad Pro alman, uzun süre götürür seni.
Selamlar. Huawei'nin MatePad Pro modelini öneririm. Amazon'dan alırsanız daha pahalıya geliyor. Türkiye fiyatı 4000 TL. Klavyesini kalemini falan da alırsanız 5000'i geçebilir. Onların da fiyatlarına bakıp mesajıma ekleyeceğim. Ayrıca birkaç alternatif ürün araştırıyorum sizin için.
Huawei MatePad Pro 128GB 10.8" IPS Tablet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Cihaz 2K IPS ekrana sahip. 6 GB ram ve 128 GB hafızalı ve çift kamerası bulunmakta. Sekiz çekirdekli Kirin işlemcisi ve 10.8 inçlik ekranıyla 460 gram ağırlığı var. 7250 mah gibi büyük bir bataryaya sahip. Diğer detayları YouTube'daki inceleme videolarından bulabilirsiniz. Ben şahsen o turunculu kanalın incelemesini izlemiştim zamanında.
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.