5000 TL 1070 Sistem Toplama

EmreDursun

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 5 bin TL MSI 1070 sistem isteyen arkadaşım var. Monitör de olacak bu sistemin içerisinde çoğunlukla oyun oynayacak i7 sistem istedi ama monitör vs. Olacak dediğinde pek mümkün olmayacağını söyledim. Ayrıca bazı parçaları amazondan alabiliriz türkiye fiyatı pahalı olmazsa neyse ilgilenen arkadaş olursa sevinirim. :)

İşlemciyi i5 6600 yaparsanız 4300 TL civarına geliyor. Arta kalan paraya ise monitör alabilirsiniz. Ben Asus VP228H ve BenQ RL2240HE arasında kaldım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı2.JPG
    Ekran Alıntısı2.JPG
    84,9 KB · Görüntüleme: 192
Merhaba arkadaşlar 5 bin TL MSI 1070 sistem isteyen arkadaşım var. Monitör de olacak bu sistemin içerisinde çoğunlukla oyun oynayacak i7 sistem istedi ama monitör vs. Olacak dediğinde pek mümkün olmayacağını söyledim. Ayrıca bazı parçaları amazondan alabiliriz türkiye fiyatı pahalı olmazsa neyse ilgilenen arkadaş olursa sevinirim. :)
Amazondan alınca pek bir şey değişmez, zaten belli bir limiti geçince (sanırım limit 150 dolardı) aldığın eşyalara %18 oranında vergi ekleniyor.

Amazondan alınca pek bir şey değişmez, zaten belli bir limiti geçince (sanırım limit 150 dolardı) aldığın eşyalara %18 oranında vergi ekleniyor.
Hocam geçen seninle tartışmıştık ben biraz araştırdım da GTX 1070 i5 6500 ile biraz sıkıntı yaşıyormuş anladım. Kusura bakma kalbini kırdıysam özür dilerim :)

Eyvallah hocam. Her gün yeni bilgi öğreniliyor burada :) Bir de şu sistemi toplamayı düşünüyorum hocam yorumlarınızı merak ediyorum.
10 numara 5 yıldız:).

Eyvallah hocam. Her gün yeni bilgi öğreniliyor burada :) Bir de şu sistemi toplamayı düşünüyorum hocam yorumlarınızı merak ediyorum.
Monitör lazım mı? Lazımsa monitör için ne kadar ayırabilirsiniz?

10 numara 5 yıldız:).

Monitör lazım mı? Lazımsa monitör için ne kadar ayırabilirsiniz?
Hocam monitöre 500 TL ayırabildim. Biliyorum düşük ama alacağım monitörü sadece 1 sene kullanıp kardeşime vereceğim şimdilik idare etsin beni yeter. Zaten evde 4k LED TV var oyunları genelde ondan oynarım. Şimdilik 2 tane buldum Asus VP228H ve BenQ RL2240HE. Sence hangisini almalıyım ? 500 TL ye başka önerin varsa onada bakabilirim.

Hocam monitöre 500 TL ayırabildim. Biliyorum düşük ama alacağım monitörü sadece 1 sene kullanıp kardeşime vereceğim şimdilik idare etsin beni yeter. Zaten evde 4k LED TV var oyunları genelde ondan oynarım. Şimdilik 2 tane buldum Asus VP228H ve BenQ RL2240HE. Sence hangisini almalıyım ? 500 TL ye başka önerin varsa onada bakabilirim.
Başka bir konu açmışsın oraya yazdım.

Banlandigim için cevap yazamadim o zaman suresince bir sistem kurdum monitör yok onuda sonradan alacağım kasada nzxt s340 alacağım gerisi bu ayrıca monitörü bundan alacağım kisatmayi küçük yazımdım diye banlayan mod. Hayatında başarılar diliyorum. Burada yardim istedik. Neyse sistem bu yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim iyi forumlar
FB_IMG_1471700643068.jpg
FB_IMG_1471700659359.jpg
FB_IMG_1471700921339.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı