Edward Blake
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar 5000 TL veya altı monitör önerisi lazım. Elimde RTX 3050 ASUS TUF laptop var, oyunlarda genel FPS oranlarım 70-165 arası. Ekran kartımın harici ekran çıkışı HDMI, 1920-1080p, 144 Hz, 24 inç monitor arıyorum. Sürekli vatandan alışveriş yapmama rağmen, çalışana ekran denemek istediğimi söyleyince ki normalde çok iyi çalışanları var yardımcı oluyorlar, bu sefer biraz mırın kırın edince tek bir ekranda yenileme hızı ve uyumluluğu test edip çıktım. HDMI kablosu ile 144 Hz'nin üzerinde yenileme hızı aldım ama 144 benim için yeterli, üstelik paraya sıkışığım ve çok para vermek istemiyorum. Genel olarak CS ve ölümüne hikayeli oyunlar oynuyorum. Sistemim Full HD ekran ayarlarında bile zorlanıyor bazen, maddi olarak da bu yıl sıkıntılı olduğum için 5 binin altında önerilerde fena olmaz. Arkadaşlarımdan tavsiye almaya çalıştım lakin tamamı pahalı monitörler kullanıyor. Yaşadığım yer küçük olduğu içinde fazla gezip incelenecek pek mağaza yok. Vaktinizi ayırıp yardımcı olursanız sevinirim.
Edit: Yükseklik ayarı iyi olurdu chad vs virgindeki virgine benzedi boynum.
Edit: Yükseklik ayarı iyi olurdu chad vs virgindeki virgine benzedi boynum.
Son düzenleyen: Moderatör: