Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasamız gayet şık içerisinde 3xbeyaz fan Bulunduruyor.Kasa içerisindeki hava akışı Da gayet iyi.Power supply 650w 85+ sertifikası bulunduruyor.Gayet yüksek İşlemcileri ve yüksek ekran kartlarında Beslemektedir.Hard disk 1tb 7200rpm Hızında depolama gayet yeterli.Ssd 240gb M2 Ssddir.Performansı gayet iyidir.Anakart En güncel intel anakartlardandır.Z390 Chipsetiyle rahatlıkla oc yapılabilir ve 4 ram Slotuylada ram kapasitesi artırılabilir.Ram 8gb 2666mhz istediğin için bunu seçtim Soğutması da gayet yeterlidir.İşlemci intel Seçtik.Çünkü,oyun anlamda Intel'in Performansı amd'ye göre daha üstün.Soğutucu gayet yeterli işlemciyi 3.8ghz hızlarına kadar çıkarıp stabil değerler Alabiliriz.Ekran kartı tarafında GTX 1660 İstediniz ama ben 1 üst modeli GTX 1660 ti Seçtim.
Sistem fiyatına göre gayet ucuz.İşlemciyi Overclocklayabiliriz ama işlemci stok haliyle Bile darboğaz yapmıyor.Ve son olarak bu Sistemle rahatlıkla twitch yayını bile Açabiliriz.