5000 TL 2. el sistem önerisi

qRowLing

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler öncelikle arkadaşlar 4 aydır PC almak istiyorum ama maalesef ailem bütçe eklemek istemiyor. Yani boş bir şey olduğu görüşündeler benim de bütçem maksimum 5000 zaten bu bütçede anca Athlon 3000G sistem toplanır. 2.elde daha uygun sistemler olduğunu düşünüyorum 4 tane ilan buldum bunlar arasından hangisi alınır?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    232,4 KB · Görüntüleme: 97
  • 2.PNG
    2.PNG
    251,8 KB · Görüntüleme: 90
  • 3.PNG
    3.PNG
    163,9 KB · Görüntüleme: 68
  • 4.PNG
    4.PNG
    166,7 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler öncelikle arkadaşlar 4 aydır PC almak istiyorum ama maalesef ailem bütçe eklemek istemiyor. Yani boş bir şey olduğu görüşündeler benim de bütçem maksimum 5000 zaten bu bütçede anca Athlon 3000G sistem toplanır. 2.elde daha uygun sistemler olduğunu düşünüyorum 4 tane ilan buldum bunlar arasından hangisi alınır?

1.sistem iyiymiş dostum gerekli testler yapıldıgı zaman alınabilir gibi duruyor.

Evet ve yazmayı da unutmuşum genellikle Valorant GTA 5 oynuyorum bu yüzden rahat oynatır diye düşünüyorum karar vereceğim zaman testleri isterim öneriniz için teşekkürler.

Eline ileride 2-2.5k daha para geçme ihtimali varsa 3000G 0 sistem toplamak daha saglıklı olur Valorant'ta filan başta iş görür bu arada.

Ryzen 3 3200G sistem satıyorum 4200 ilginizi çekerse ilanıma bakabilirsiniz.

APU sistem ilgimi çekmiyor ilk attığım görseldeki ilanı alacağım büyük ihtimal R3 3200G alsam ileride ekran kartı alamam ailem destek çıkmıyor sonradan parça da eklemek istemiyorum ama yine de sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı