vg259qm iyi bir cihaz. Ghosting durumu sorun değil. Aynı fiyat skalasındaki 240hz ips rakiplerinde olduğu kadar. Hatta bana kalırsa bir tık daha iyi. Teknoloji mağazasında çalışan arkadaşım Asus monitörlerde daha çok ölü piksel çıktığını söylüyor. Yani bu sorun doğru olabilir. Belki en çok satılan cihazlardan biri olduğu için çokça problemli ürün geldiği yanılgısı olabilir. Algıda seçicilik durumu da olabilir.
En ucuz MSI Optix MAG251RX 24.5" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix MAG251RX 24.5" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.927,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI Optix MAG251RX 24.5" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix MAG251RX 24.5" 1ms Full HD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.927,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Arkadaşın belirttiği 3 model de güzel.
Aynı fiyatta olsalardı ben tercihimi Msi'dan yana yapardım çünkü black equalizer özelliği daha başarılı çalışıyor. Malesef Asus dışındaki modellerin fiyatları dolar kuru yüzünden uçmuş durumda ve hala toparlanmadılar.