5000 TL 2K Monitör Önerisi

2K 1440P monitör almak istiyorum. 5.000 TL gibi bir bütçe ayırdım. Online LoL, PUBG, Fortnite gibi oyunları akıcı, rekabetçi ve güzel renk tonlarında oynamak istiyorum. Filmlerde de güzel canlı görüntü olmasını istiyorum. IPS panel düşünüyorum GSYNC olanlarından. Fakat ölü pixel ya da ışık sızmalı çıkar diye korkuyorum açıkcası, bu durumda ne yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum.

• İşlemcim i9 9900K
  • Ekran kartı RTX 2080 ya da 2080 Ti

Son düzenleyen: Moderatör:
Tecrübemi söyliyeceğim , Dell s2716dg kullanıyorum.

2k 144 hz gsync özellikleri var fakat TN panel herkes biraz ürküyor evet haklılar. Color Banding var ama her monitörde var bu bir gerçek az veya cok var. Bunu engellemek için iyi bir renk ayarı yapmak lazım ve bunu bulmak tutturmak bu markada zor cünkü kullanıcı sayısı az. Fiyatı 2300 tl ye almıştım 1 sene önce. Şimdi ise 3200 tl diye hatırlıyorum. Şimdi sana gelirsek senin bütcen yüksek ve başım ağrımasın diyorsan Asus güzel seçenek fakat Acer da güzel ataklar yapıyor. İnternetten videolarını izleyip karşılaştırman daha mantıklı olur. Ayrıca tavsiyem aldıktan sonra monitörü iyi bir kontrol et.

DELL modelini araştırmalarıma göre renkleri çok soluk olduğu söylendi birde TN ve IPS arasında tercih ne olurdu...

DELL modelini araştırmalarıma göre renkleri çok soluk olduğu söylendi birde TN ve IPS arasında tercih ne olurdu...

Dostum TN panel kullanıyorum pişman değilim işin ehlide değilim ama bir şekilde çare üretmekle uraşıyorsun biraz zor TN panel gerçekten. TN panel daha bütce dostu oluyor öyle söyleyeyim.

Eğerki bütcen el veriyorsa tabiki IPS kafan rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…