5000 TL 32" 2K Monitör Tavsiyesi

• Konuyu başlatan plx22
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.612
Selamlar.
Uzun süredir monitör arayışındayım ve aşağıdaki modellerden birini düşünüyorum. Siz hangisini önerirsiniz?
  • Samsung Odyssey G7 LC32G75TQSRXUF
  • Gigabyte M32Q - EK
  • LG 32GP83B-B
  • MSI OPTIX G32CQ4
Bunların dışında varsa 5000 TL civarlarına kadar 32" ve 2K çözünürlüklü model tavsiyelerinde de bulunabilirsiniz.

Selamlar.
Uzun süredir monitör arayışındayım ve aşağıdaki modellerden birini düşünüyorum. Siz hangisini önerirsiniz?
  • Samsung Odyssey G7 LC32G75TQSRXUF
  • Gigabyte M32Q - EK
  • LG 32GP83B-B
  • MSI Optix G32CQ4
Bunların dışında varsa 5000 TL civarlarına kadar 32" ve 2K çözünürlüklü model tavsiyelerinde de bulunabilirsiniz.

MSI tavsiye etmem. Bende G27CQ4 modeli var ve ghosting berbat. Onun yerine keşke ViewSonic VX 3258 2kpc modelini alsaydım 200TL daha verip diyorum hala kendime.

Sadece oyun için mi istiyorsun yoksa farklı işlerle uğraşıyor musunz.

Sadece oyun amaçlı, rekabetçi oynamıyorum. Hikayeli ve strateji oynuyorum.
MSI tavsiye etmem. Bende G27CQ4 modeli var ve ghosting berbat. Onun yerine keşke ViewSonic VX 3258 2kpc modelini alsaydım 200TL daha verip diyorum hala kendime.

Bende de ViewSonic VX2758-2KP-mhd var ama bozuldu hakem heyetinin sonuçlanmasını bekliyordum. KVK servisi yüzünden tekrar ViewSonic almayacağım.

Sadece oyun amaçlı, rekabetçi oynamıyorum. Hikayeli ve strateji oynuyorum.

Bende de ViewSonic VX2758-2KP-mhd var ama bozuldu hakem heyetinin sonuçlanmasını bekliyordum. KVK servisi yüzünden tekrar ViewSonic almayacağım.

Maalesef her markada var o sorun. MSI'dan önce AOC marka almıştım. İade etmek için 1.5 ay bekledim. Bayağı uğraştırdılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı