5000 TL 360 mm sıvı soğutma önerisi

Burhannnyavuz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, beyaz sistem topluyorum ve şu anda elimde olanlar;
Anakart: ASUS ROG STRIX B760-G Gaming Wi-Fi
İşlemci: Intel Core i7 14700K
Ekran Kartı: ASUS Dual 4070 Super

Bu sistem için 360 mm beyaz sıvı soğutma düşünüyorum önerilerinizi alabilir miyim? Hangi markayı ve modeli tercih etmeliyim?

*Ek olarak 360mm sıvı soğutma kullanacağım için kasayı alırken özellikle nelere dikkat etmeliyim? Bu konuda da fikir alabilirim.

Kasa-sıvı soğutma ilişkisi için üst kısmının 360mm destekleyip desteklemediğine bakmalısınız. Ön tarafta olur ama üst 360mm destekleyen bir kasa çok daha iyi olur. Ön 360 zaten çoğu kasa destekliyor. Kesinlikle beyaz mı olacak? Bütçe artar mı?

Piyasadaki en kaliteli ve sessiz sıvı soğutma arctic liquid freezer ii 360 ı al

Yani beyaz bir sistem topluyorum beyaz olması gerekiyor bütçe de maksimum 6k ya çıkabilirim sıvı soğutma için

Yani beyaz bir sistem topluyorum beyaz olması gerekiyor bütçe de maksimum 6k ya çıkabilirim sıvı soğutma için
Lain Li Galahad da beyaz vardı. Onun dışında bulabiliyorsan Bitfenix Cube 360 lığın da beyazı vardı o da fiyatının çok üstünde performans veriyor.

Kasa konusunda çok bilgiye sahip değilim genel olarak bilgisayar bileşenleri hakkında sağlam bir bilgi ve tecrübeye sahibim ancak kasalar biraz kafamı karıştırıyor önerebileceğiniz yine beyaz bir kasa var mıdır bütçe yine 3-5k arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…