onurbedirhan
Femtopat
- Katılım
- 19 Mayıs 2021
- Mesajlar
- 24
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Hocam satışını yapmak uzun bir zaman alabiliyor bunu sistemi yükselttikten sonra parça satışı olarak yaparım diye düşünüyorum, ek olarak artık ddr4 ram kullanmak istiyorum, ddr3 yüksek kapasiteli ve mhzli ramlerin fiyatları ddr4 ramlere göre cidden saçma şekilde yüksek durumda ve bulması da zor. Ayrıca bir kaç aydır işlemcim konusunda bir sorun yaşıyorum, ramlerden birisini görüyor fakat asla işlevsel olarak kullanamıyorum, farklı anakartla vb. sonuç değişmedi her türlü yöntemi denedim büyük ihtimal işlemcimin dişlerinde bir sıkıntı var bu yüzden diğer parçalara dokunmasam bile tamamen ddr4 uyumlu bir anakart, apu ve ram değişikliği yapmak istiyorum.Hocam size tavsiyem ekran kartınız hariç sistemi satıp yeni parçalar alın.
Ekran kartınız fena değil, şu an mining sebebiyle ekran kartı bulunamıyor. İlerleyen zamanda bir kart alırsınız.
Ekran kartları şuan çok pahalı. Bence hazır iş görür kartınız varken APU almayın. Ekran kartını satmadan ki zaten APU işlemciniz, İ5 10400F olan sistem toplayabilirsiniz. Ekran kartları gelince değiştirirsiniz.
Teşekkür ederim hocam, duruma bakılırsa ekran kartını sonraya saklayacağız.. AM4 sistem için önerileriniz nedir?Piyasadan haberiniz var mı bilmiyorum ama ekran kartları çok pahalı, en iyisi sadece AM4 sisteme geçmek. Bir süre ekran kartı alamayabilirsiniz. ya da sadece ekran kartı alıp sistemde sadece RAM güncellemesi yaparsınız.
Hocam satışını yapmak uzun bir zaman alabiliyor bunu sistemi yükselttikten sonra parça satışı olarak yaparım diye düşünüyorum, ek olarak artık DDR4 RAM kullanmak istiyorum, DDR3 yüksek kapasiteli ve MHz'li RAM'lerin fiyatları DDR4 RAM'lere göre cidden saçma şekilde yüksek durumda ve bulması da zor. Ayrıca birkaç aydır işlemcim konusunda bir sorun yaşıyorum, RAM'lerden birisini görüyor fakat asla işlevsel olarak kullanamıyorum, farklı anakartla vb. sonuç değişmedi her türlü yöntemi denedim büyük ihtimal işlemcimin dişlerinde bir sıkıntı var bu yüzden diğer parçalara dokunmasam bile tamamen DDR4 uyumlu bir anakart, APU ve RAM değişikliği yapmak istiyorum.
Teşekkür ederim hocam, duruma bakılırsa ekran kartını sonraya saklayacağız. AM4 sistem için önerileriniz nedir?
Teşekkür ederim hocam, duruma bakılırsa ekran kartını sonraya saklayacağız. AM4 sistem için önerileriniz nedir?
Hocam açıkcası çok fazla abartmak istemiyorum. Gene aynı şekilde apu sistemden devam ederek mevcut ekran kartı ile crossfire yapmak istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum yoksa kötü bir seçim mi olur? Şuan bütçeye en uygun ryzen apu hangisi acaba? Ryzen 5 4650G yapsam nasıl olur?Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 5K ya kadar bütçeniz varsa bunlar olabilir. İleride ekran kartına bütçe ayırmak istiyorsanız. Yukarıda belirtiğim sistemin RAM kısmını sadece 3000 ya da 3200 MHz yaparak alabilirsiniz.Corsair Vengeance 8 GB 3200 MHz DDR4 CMK8GX4M1Z3200C16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair Vengeance 8 GB 3200 MHz DDR4 CMK8GX4M1Z3200C16 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam açıkcası çok fazla abartmak istemiyorum. Gene aynı şekilde APU sistemden devam ederek mevcut ekran kartı ile CrossFire yapmak istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum yoksa kötü bir seçim mi olur? Şu an bütçeye en uygun Ryzen APU hangisi acaba? Ryzen 5 4650G yapsam nasıl olur?