5000 TL altı kablosuz mouse önerisi

Anisdiamond

Hectopat
Claw tutuş yapıyorum, ellerim büyük ama tutuştan ziyade performansı için alıyorum. Şu an elimde eski bir tane Monster'ın faresi var, tüm alt yapışkanları falan gitti, fare dönmüyor bile. Tüm oyunları da oynuyorum, yani öyle çok seçici olduğum da yok. Önerilerinizi bekliyorum.

Claw tutuş yapıyorum, ellerim büyük ama tutuştan ziyade performansı için alıyorum. Şu an elimde eski bir tane Monster'ın faresi var, tüm alt yapışkanları falan gitti, fare dönmüyor bile. Tüm oyunları da oynuyorum, yani öyle çok seçici olduğum da yok. Önerilerinizi bekliyorum.
Lamzu maya biraz daha relaxed claw.

Bu modeli biliyorum o bütçe bandında.

Bu modeli biliyorum o bütçe bandında.
Bu Palm için birebir hocam.

Lamzu maya biraz daha relaxed claw.

Peki bu fareler ile o 2000 veya 3000 liralık fareler arasında çok fark var mı ben alırken en iyisini alayım diye bütçeyi öyle yazdım ama daha düşük fiyata aşağı yukarı aynı işi gören bir fare varsa ona da bakmak isterim.

Peki bu fareler ile o 2000 veya 3000 liralık fareler arasında çok fark var mı ben alırken en iyisini alayım diye bütçeyi öyle yazdım ama daha düşük fiyata aşağı yukarı aynı işi gören bir fare varsa ona da bakmak isterim.

Aslında öyle profesyonel oyun oynamıyorsanız gerek yok.

MCHOSE A5 Ultra, SH01 Pro gibi fareler oldukça yeterli olacağını düşünüyorum.

Aslında öyle profesyonel oyun oynamıyorsanız gerek yok.

MCHOSE A5 Ultra, SH01 Pro gibi fareler oldukça yeterli olacağını düşünüyorum.

Yok ya arada bir Overwatch 2 falan giriyorum da öyle çok profesyonel takıntım yok genelde günlük kullanım ve hikayeli oyunlar için falan ha ama Overwatch 2 falan oynadığımda da en azından belirli bir performans göstersin ki adamı vurayım :D

Eğer fazla para vermek istemiyorsanız RAWM leviathan var. @ca9an reis kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı