Anisdiamond
Hectopat
Claw tutuş yapıyorum, ellerim büyük ama tutuştan ziyade performansı için alıyorum. Şu an elimde eski bir tane Monster'ın faresi var, tüm alt yapışkanları falan gitti, fare dönmüyor bile. Tüm oyunları da oynuyorum, yani öyle çok seçici olduğum da yok. Önerilerinizi bekliyorum.
Bu Palm için birebir hocam.Teevolution Terra Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu modeli biliyorum o bütçe bandında.
Bu Palm için birebir hocam.
Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse
Ürün donanımsal olarak 8000 Hz raporlaması destekler. Kutu içeriğinden gelen standart alıcı ile maksimum 1000 Hz olarak kullanılmaktadır. Ürünün 8000 Hz olarak kullanılması için SnappyFire 8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün...wraithesports.com Ninjutso Ten Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com Lamzu maya biraz daha relaxed claw.Pulsar X2 v3 Mini PRX Edition Gaming Mouse
PRX, yüksek performanslı oyun ekipmanları markası Pulsar ile işbirliği yaparak PRX Edition X2 v3 oyun mouse’unu piyasaya sürdü.www.gaming.gen.tr
Peki bu fareler ile o 2000 veya 3000 liralık fareler arasında çok fark var mı ben alırken en iyisini alayım diye bütçeyi öyle yazdım ama daha düşük fiyata aşağı yukarı aynı işi gören bir fare varsa ona da bakmak isterim.
Aslında öyle profesyonel oyun oynamıyorsanız gerek yok.
MCHOSE A5 Ultra, SH01 Pro gibi fareler oldukça yeterli olacağını düşünüyorum.
Eğer fazla para vermek istemiyorsanız RAWM leviathan var. @ca9an reis kullanıyor.Peki bu fareler ile o 2000 veya 3000 liralık fareler arasında çok fark var mı ben alırken en iyisini alayım diye bütçeyi öyle yazdım ama daha düşük fiyata aşağı yukarı aynı işi gören bir fare varsa ona da bakmak isterim.