Kendime 4.5-5 bin TL civarı önceliğim 27' olan monitör almak istiyorum. Kullanım amacı hem PlayStation 4 oynarken hem de PC'de rekabetçi oyunlar için. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Kendime 4.5-5 bin TL civarı önceliğim 27' olan monitör almak istiyorum. Kullanım amacı hem PlayStation 4 oynarken hem de PC'de rekabetçi oyunlar için. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Lenovo Legion Y27-30 Monitör 66F8GAC3TK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
En ucuz Dell G2722HS 27" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2722HS 27" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI G2722 27" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G2722 27" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.417,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Lenovo Legion Y27-30 Monitör 66F8GAC3TK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.