5000 TL AMD sistem tavsiyesi

UmUtREiS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Monitör dahil bir sistem topladım. 2 ay içinde almayı düşünüyorum. Aklıma takılan tek soru var. Bu sistem yükteyken ne kadar elektrik çeker?
Sistemi yeni çıkan oyunları (gta 5- skyrim- Farcry4-MMORPG vs. oyunlar için) fullHD oynamak için diziyorum.
Bu sistemin vereceği özellikleri verebilecek daha uygun fiyatlı bir sistem düzebilir miyim?

YENİ SİSTEM.PNG

Öncelikle merhaba. 5000 TL bütçe ayırıp ta AMD sistem toplamınız çok mantıksız. Bu fikirden hemen vazgeçip Intel Skylake sistem toplamalısın. Yok ben koyu AMD hayranıyım illa AMD olacak diyorsanız, zaten yaklaşık 2 ay bekleyeceksiniz anladığım kadarıyla, bi 2-3 ay daha bekleyip Zen mimarili AMD sistem toplarsın. Iyi forumlar.

Böyle güncel skylake ve canavar ekran kartı varken çok yanlış seçim olur. Benim size önereceğimi alın kafanız bir daha bilgisayar konusunda ağrımaz. İstediğinizi oynarsınız. 1440P bile oynatır bu sistem. Çok azıcık bütçeyi aştım ama olmuşken en iyisi olsun sırf oyun dediğiniz için ekran kartını en iyisi seçtim.
Techno 5000.JPG

Skylake sistem ısınmıyor zaten bende 6600 var şuan 27 derece ;) AMD alıp intel pahalılıktan kaçacağım derken soğutmaya yatırım yapmak zorunda kalıyorsunuz. :D

Sizin sistem de ne HDD var ne de SSD. Bu önerdiğim AMD'nin performansını FPS manağı eder siz ekran kartını r9 390 seçmişsiniz ben 390X siz 1600Mhz ram eklemişsiniz ben DDR4 gibi nimeti eklemişim 2133Mhz, siz SSD eklemeyi bırak HDD eklememişsiniz ben 120 Gb SSD + 750 GB Black 7200 HDD eklemişim hala AMD derseniz sizin bileceğiniz iş herkesin bilgisayarı mükemmel olmak zorunda değil.

bu sistemi karar kıldım arkadaşlar. artık dolar fiyatlarının düşmesini bekleyeceğim. klavye-fare olarak zaten elimde mevcut. depolama da mevcut gerekli ilginizden ötürü teşekkür ederim. bu sistem hakkındaki görüşleriniz benim için önemli israf olarak düşüneceğiniz bir parça varsa lütfen belirtin. iyi oyunlar :D
son sistem.PNG

:matrix:birde bir sorum olacak yabancı bir kelime kullandığımda bir süreli ban yiyorum. :cry:bu yüzden size cevap vermekte geciktim. bu sorunu nasıl düzeltebilirim?:tırnak:

bu sistemi karar kıldım arkadaşlar. artık dolar fiyatlarının düşmesini bekleyeceğim. klavye-fare olarak zaten elimde mevcut. depolama da mevcut gerekli ilginizden ötürü teşekkür ederim. bu sistem hakkındaki görüşleriniz benim için önemli israf olarak düşüneceğiniz bir parça varsa lütfen belirtin. iyi oyunlar :D
Eki Görüntüle 125444

:matrix:birde bir sorum olacak yabancı bir kelime kullandığımda bir süreli ban yiyorum. :cry:bu yüzden size cevap vermekte geciktim. bu sorunu nasıl düzeltebilirim?:tırnak:
Yabancı kelimelerde ban yemezsin. Yazım hatasından yersin. Örneğin özel isim veya cünle başı değilse sözcüğün tamamını büyük yazarsan bağırma, hakaret olarak anlaşılır. Ya da "," yerine "-" kullanırsan yazım yanlışı olur. Technopat sosyal olarak Türkçemize sahip çıkıyoruz.

Yabancı kelimelerde ban yemezsin. Yazım hatasından yersin. Örneğin özel isim veya cünle başı değilse sözcüğün tamamını büyük yazarsan bağırma, hakaret olarak anlaşılır. Ya da "," yerine "-" kullanırsan yazım yanlışı olur. Technopat sosyal olarak Türkçemize sahip çıkıyoruz.

Türkçeye sahip çıkarken sistem tanıtımını yazamıyoruz maalesef :D

Eki Görüntüle 125444

Dostum 6600K işlemciye B150 soket anakart alıyorsun. Z170 Gaming M3 al ya da daha üstlerini. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı