5000 TL AMD sistem tavsiyesi

işlemci soğutucu olarak hava soğutma yeterli diye düşünüyorum. sıvı soğutmadan daha başarılı bir hava soğutma iyi olmaz mı sizce ?

Dostum 6600K işlemciye B150 soket anakart alıyorsun. Z170 Gaming M3 al ya da daha üstlerini.
MSI B150 ile Z170A arasındaki fark nedir ?

tam tersine O.C yapmayı düşünüyorum o yüzden skylake işlemci alıyorum. ama hava soğutma ile eğilip büküldüğünü bilmiyordum. uyarınız için teşekkürler.

Birkaç sorum olacak arkadaşlar.
- Türkiye'de Pc toplama işini en uygun hangi siteden yapabilirim?
-Ekran kartında Sapphire R9 390X gözüme çarptı bu marka güvenli midir ? kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.
- Bir arkadaşım dış ülkeden alırsam daha ucuza getirebileceğimi söyledi. Ara sıra Çin, Japonya vs. giden arkadaşım var. oralardan toplasam makineyi nasıl olur ?

@UmUtREiS İşlemciyi 4.5 GHZ gibi uçuk rakamlara çıkarmadığın sürece hava soğutma yeterlidir. Paran varsa sıvı soğutma al onu kötülemiyorum ama zaten işlemciyi aldığın gibi OC yapmak mantıksız. Şimdi idare etmesi için hava soğutma al, 2-3 yıl sonra işlemci performansı yetersiz gelmeye başladığında OC için kaliteli bir sıvı soğutma alabilirsin. Yurt dışında parçalar daha ucuza gelir ama garanti işleri nasıl yapılıyor bilmiyorum. Sapphire R9 390X yerine Msi R9 390X alırsan daha iyi olur. Sapphire daha ucuzdur ama uzun ömürlü değildir ve yazılım desteği olarak Msi'ın gerisindedir. Msi'ın kullandığı bileşenler daha kaliteli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…