Herkese merhaba, arkadaşlar direkt konuya geçiyorum. Kasa, güç kaynağı, HDD, monitör ve ekipmanlarım halihazırda bulunuyor. Sadece ekran kartı, anakart ve işlemci almak istiyorum. Limitim 5000 TL. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Sistem genel olarak oyun için toplamayı planlıyorum. (PUBG, Apex vb.)
Çok teşekkür ederim ama anakarta o kadar para vermek yerine anakarttan biraz kısıp ekran kartını 1070 veya yeni nesil gtx 1660 ti almak mantıklı değil mi ?
Msi B450m gaming plus am4 amd ryzen anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi B450m gaming plus anakart uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Msi Geforce Rtx 2060 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi Geforce Rtx 2060 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Msi B450m gaming plus am4 amd ryzen anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi B450m gaming plus anakart uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Msi Geforce Rtx 2060 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi Geforce Rtx 2060 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Hem beni hem Intel'i çok üzdün şuan. i5 9600K, RTX 2080'i bile besliyor. RTX 2060 ile harika işler yapacaksınız. Beraber bir ömür tüm oyunları oynayacaksınız. Güven bana
Hem beni hem Intel'i çok üzdün şuan. i5 9600K, RTX 2080'i bile besliyor. RTX 2060 ile harika işler yapacaksınız. Beraber bir ömür tüm oyunları oynayacaksınız. Güven bana
Kusura bakmayın çok anlayamadığım için böyle bir soru sordum güveniyorum size tabiki peki size son bir soru daha sormak istiyorum.600W güç kaynağım var bu sistem için yeterli olur mu ? Birde işlemciye ayrıca bir soğutucu almama gerek var mı ? stok soğutucu iş yapar mı ?