5000 TL anakart ve işlemci önerisi

xmacos1999

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar güncel olarak önerebileceğiniz uzun vadeli ve upgrade edilebilecek anakart, işlemci tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Bütçe: 5000 TL.

Arkadaşlar güncel olarak önerebileceğiniz uzun vadeli ve upgrade edilebilecek anakart, işlemci tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Bütçe: 5000 TL.

İlerleyen zamanlarda işlemci için hava soğutucu daha iyi olur.

Arkadaşın önerdikleri iyide amd işlemciler ısınma sorunu var hemde bayabi intel işlemci almanız daha iyi olur

Arkadaşın önerdikleri iyide AMD işlemciler ısınma sorunu var hem de bayağı bir Intel işlemci almanız daha iyi olur.

Hocam bir süredir Mac kullandığım için güncel işlemcilere hakim değilim. Bildiğim kadarıyla aynı fiyat bandında AMD daha performanslı. Sizin öneriniz nedir Intel tarafında ?

Hocam bir süredir Mac kullandığım için güncel işlemcilere hakim değilim. Bildiğim kadarıyla aynı fiyat bandında AMD daha performanslı. Sizin öneriniz nedir Intel tarafında ?
Hocam ben direk r5 5000 ve intel i3 12100f arasında kaldım r5 5500 aldım ve işlemciyi her gün 60 derecelerde görüyorum yanı bana göre bu kadar ısınan bi işlemci yerine biraz daha düşük olmasına rağmen sıkıntı çekmeyecek bir işlemci almasını tavsiye ederim

Hocam ben direk R5 5000 ve Intel i3 12100F arasında kaldım. R5 5500 aldım ve işlemciyi her gün 60 derecelerde görüyorum yanı bana göre bu kadar ısınan bir işlemci yerine biraz daha düşük olmasına rağmen sıkıntı çekmeyecek bir işlemci almasını tavsiye ederim.

i3'te yükte o kadar ısınacak. 5600'ün rakibi olan 12400F'ye de stok soğutucu yeterli gelmiyor. Kule tipi kaliteli bir soğutucu işinizi görüyor.

i3'te yükte o kadar ısınacak. 5600'ün rakibi olan 12400F'ye de stok soğutucu yeterli gelmiyor. Kule tipi kaliteli bir soğutucu işinizi görüyor.
Ben sistemi yeni aldım 1-2 ay sonra anca soğutucu alabilirim kaç tl civarı tutar

Alıyım o halde bu parçaları herkes hemfikir olduğuna göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı