5000 TL APU sistem önerisi

5000TL APU üstüne 1000TL ikinci el bir ekran kartı alsam kurtarır mı?
Gtx 1050 alırsan kurtarır 1000TL ye çok rahat bulursun. Geçenlerde 2gb gtx 960 satan görmüştüm sahibindende. 2GB Gtx 960 bulursan harika olur.

Peki şuan elimde olan sisteme bu işlemciyi alsam olmaz mı? Anakartım eski MS-7680 Dual channel DDR 3 ram var GT 430 ekran kartı.

AMD Ryzen 5 5600G 3.9 GHz AM4 19 MB Cache 65 W İşlemci Tray + Fan Fiyatları ve Özellikleri

5900TL ye bu şekilde bir sistem dizilebilir. Elinizde kasanızın olduğunu düşündüğümden dolayı kasa eklemedim. Eklersem bütçeyi çok fazla aşar. Bu sistem istediğiniz oyunları kesinlikle oynatacaktır fakat bu sistemin şöyle de sıkıntıları var. 1. Si ilerde ekran kartı takacaksan o psu değişmek zorunda çünkü bu sisteme yetse de ekran kartı takıldığında yetmeyecektir. 2. Si ise depolama sorunu elinde hdd varsa sıkıntı yok ama 240 gb ssd ye çok fazla oyun yükleyemezsin. Bu sistemi alacaksan da ekran kartı eline ulastığında gigabyte ın servisine yollayıp bios güncelletmen gerek. Anakartı 2.el alırsan da 300 - 400tl daha ucuza getirirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şöyle de oyun testi

2X.
Bunlar 6K tuttu 2. el bir kasayı 200-300TL'ye alabilirsin bütçe yetmiyorsa PSU'yu bunu alabilirsin ben ileriye dönük olsun diye 500e seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…