polemick2ke Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 111 9 Aralık 2024 #1 Pivot mevkisinde oynuyorum genelde. Ayağım taraklı olduğu için küçük ayakkabılar hemen vuruyor ayağıma.
Pivot mevkisinde oynuyorum genelde. Ayağım taraklı olduğu için küçük ayakkabılar hemen vuruyor ayağıma.
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 13 Aralık 2024 #2 polemick2ke dedi: Pivot mevkisinde oynuyorum genelde. Ayağım taraklı olduğu için küçük ayakkabılar hemen vuruyor ayağıma. Genişletmek için tıkla... Nike Jordan Why Not .6 Erkek Basketbol Ayakkabısı DO7189-400 JORDAN Jordan Why Not .6 Erkek Basketbol Ayakkabısı DO7189-400 Uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle Sportinn.com.tr'de. www.sportinn.com.tr Dünyanın en iyi basketbol ayakkabısı (bence)
polemick2ke dedi: Pivot mevkisinde oynuyorum genelde. Ayağım taraklı olduğu için küçük ayakkabılar hemen vuruyor ayağıma. Genişletmek için tıkla... Nike Jordan Why Not .6 Erkek Basketbol Ayakkabısı DO7189-400 JORDAN Jordan Why Not .6 Erkek Basketbol Ayakkabısı DO7189-400 Uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle Sportinn.com.tr'de. www.sportinn.com.tr Dünyanın en iyi basketbol ayakkabısı (bence)