5000 TL bilgisayar toplama

sizce?

• iyi.

Oy: 2 50,0%
  • kötü.

Oy: 2 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    4

tekrol

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5000 TL bilgisayar topladım. Sizce iyi mi? İyi değilse önerilere açığım. 5000 TL geçmez ise sevinirim.

iyimi bu pc.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını Msı yerine daha ucuz bir 160 ile değiştir. Artan parayla SSD al. Bence kasa ve PSU ayrı al.
Daha iyi bir PSU alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, SSD acil bir bileşen değil. Daha sonra para biriktirilerek SSD alınabilir. Zaten oyun performansına katkısı olmuyor.
Windows'un açılmasını 3 dakika bekleyince anlıyorsun SSD'nin önemini. :D
SSD hayatı kolaylaştırıyor. Çok daha iyi. Ben 5000 TL sistemi SSD olmadan önermem şahsen.

Windows'un açılmasını 3 dakika bekleyince anlıyorsun SSD'nin önemini. :D
SSD hayatı kolaylaştırıyor. Çok daha iyi. Ben 5000 TL sistemi SSD olmadan önermem şahsen.

Haklısınız hocam ama işlemci ve ekran kartından kısmaya gerek yok bence. Daha sonra para biriktirilerek eklenebilir.

Ben beğendim fakat SSD neden yok?
Çünkü SSD yerine daha güzel toplıyacağım.Şahsen SSD nin o kadar önemi yok.Mesela benim şuanki diz üstü bilgisayarımda SSD yok ama gayet iyi açılıyor.Geçenlerde amcamlara bayramlamaya gitmiştik yeni bir bilgisayar toplamış gtx 1070 li felan SSD si de var canım sıkılır diye bende bilgisayarı yanıma aldım.Tamam hızlı açılıyor ama ne bileyim 10 20 saniye için performastan niye vazgeçeyim.Zaten alırsam 120 gb lik alacağım ve sadece windows kurarım zaten render da yapmayacağım oyunlarda zaten performans da vermiyorsadece bir windows için alasım yok.Ama ilerde elime para geçerse alırım belki.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı