EtzelKhan Centipat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz 2.69 GHz Takılı RAM 8,00 GB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 5000₺ altı bisiklet önerir misiniz? Şehir içinde ve zayıflamak için kullanıyorum bu yüzden aşırı kaliteli olmasına gerek yok Anasayfa - Bim A.Ş Bim MaÄazacılık www.bim.com.tr Bu bisiklet nasıldır? Belirttiğim gibi aşırı beklentilerim yok 5-10 yıl sağlam kalsa yeter
5000₺ altı bisiklet önerir misiniz? Şehir içinde ve zayıflamak için kullanıyorum bu yüzden aşırı kaliteli olmasına gerek yok Anasayfa - Bim A.Ş Bim MaÄazacılık www.bim.com.tr Bu bisiklet nasıldır? Belirttiğim gibi aşırı beklentilerim yok 5-10 yıl sağlam kalsa yeter
8 810385 Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 686 15 Temmuz 2024 #2 EtzelKhan dedi: 5000₺ altı bisiklet önerir misiniz? Şehir içinde ve zayıflamak için kullanıyorum bu yüzden aşırı kaliteli olmasına gerek yok. Anasayfa - Bim A.Ş Bim MaÄazacılık www.bim.com.tr Bu bisiklet nasıldır? Belirttiğim gibi aşırı beklentilerim yok 5-10 yıl sağlam kalsa yeter. Genişletmek için tıkla... Vites ve aktarıcı harici uzun bir süre gider, yeter ki yağmur görmesin. Sonuçta çelik yığını.
EtzelKhan dedi: 5000₺ altı bisiklet önerir misiniz? Şehir içinde ve zayıflamak için kullanıyorum bu yüzden aşırı kaliteli olmasına gerek yok. Anasayfa - Bim A.Ş Bim MaÄazacılık www.bim.com.tr Bu bisiklet nasıldır? Belirttiğim gibi aşırı beklentilerim yok 5-10 yıl sağlam kalsa yeter. Genişletmek için tıkla... Vites ve aktarıcı harici uzun bir süre gider, yeter ki yağmur görmesin. Sonuçta çelik yığını.
EtzelKhan Centipat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz 2.69 GHz Takılı RAM 8,00 GB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 810385 dedi: Vites ve aktarıcı harici uzun bir süre gider, yeter ki yağmur görmesin. Sonuçta çelik yığını. Genişletmek için tıkla... Vites ve aktarıcı ne kadar dayanır? Haftada 5 kilometreden fazla kullanmam.
810385 dedi: Vites ve aktarıcı harici uzun bir süre gider, yeter ki yağmur görmesin. Sonuçta çelik yığını. Genişletmek için tıkla... Vites ve aktarıcı ne kadar dayanır? Haftada 5 kilometreden fazla kullanmam.
8 810385 Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 686 15 Temmuz 2024 #4 EtzelKhan dedi: Vites ve aktarıcı ne kadar dayanır? Haftada 5 kilometreden fazla kullanmam. Genişletmek için tıkla... Şanş işi, ben sana 1 yıl derim 2 ayda bozulur ya da bir bakarsın 5 sene gider. İlerleyen zamanlarda vites ve aktarıcıyı Shimano ile değiştirirsin olur biter.
EtzelKhan dedi: Vites ve aktarıcı ne kadar dayanır? Haftada 5 kilometreden fazla kullanmam. Genişletmek için tıkla... Şanş işi, ben sana 1 yıl derim 2 ayda bozulur ya da bir bakarsın 5 sene gider. İlerleyen zamanlarda vites ve aktarıcıyı Shimano ile değiştirirsin olur biter.
Maingoktug Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #5 Merhaba, istersen ikinci ellere bakabilirsin. Sıfırdan daha kaliteli bisikletler var fakat temiz kullanılmış olmasına da dikkat et.
Merhaba, istersen ikinci ellere bakabilirsin. Sıfırdan daha kaliteli bisikletler var fakat temiz kullanılmış olmasına da dikkat et.
EtzelKhan Centipat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz 2.69 GHz Takılı RAM 8,00 GB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #6 @Maingoktug Teşekkürler, önerebileceğiniz marka var mı? 810385 dedi: Şanş işi, ben sana 1 yıl derim 2 ayda bozulur ya da bir bakarsın 5 sene gider. İlerleyen zamanlarda vites ve aktarıcıyı Shimano ile değiştirirsin olur biter. Genişletmek için tıkla... Teşekkkürler İkinci el için marka önerebilir misiniz? Son düzenleme: 15 Temmuz 2024
@Maingoktug Teşekkürler, önerebileceğiniz marka var mı? 810385 dedi: Şanş işi, ben sana 1 yıl derim 2 ayda bozulur ya da bir bakarsın 5 sene gider. İlerleyen zamanlarda vites ve aktarıcıyı Shimano ile değiştirirsin olur biter. Genişletmek için tıkla... Teşekkkürler İkinci el için marka önerebilir misiniz?
8 810385 Picopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 686 15 Temmuz 2024 #7 EtzelKhan dedi: @Maingoktug Teşekkürler, önerebileceğiniz marka var mı? İkinci el için marka önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bianchi ve kron markalarına bakabilirsiniz, genelde kaliteli parçalar ile gelir.
EtzelKhan dedi: @Maingoktug Teşekkürler, önerebileceğiniz marka var mı? İkinci el için marka önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bianchi ve kron markalarına bakabilirsiniz, genelde kaliteli parçalar ile gelir.
Maingoktug Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #8 EtzelKhan dedi: @Maingoktug Teşekkürler, önerebileceğiniz marka var mı? Teşekkkürler İkinci el için marka önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yerli markalara bakabilirsin örnek olarak: Carraro, Corelli, Salcano, Kron... Bianchi ve Rockrider (Btwin - Decathlon)'da iyidir fakat bunlar bütçeni aşabilir.
EtzelKhan dedi: @Maingoktug Teşekkürler, önerebileceğiniz marka var mı? Teşekkkürler İkinci el için marka önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yerli markalara bakabilirsin örnek olarak: Carraro, Corelli, Salcano, Kron... Bianchi ve Rockrider (Btwin - Decathlon)'da iyidir fakat bunlar bütçeni aşabilir.
EtzelKhan Centipat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.70GHz 2.69 GHz Takılı RAM 8,00 GB Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #9 EtzelKhan dedi: 5000₺ altı bisiklet önerir misiniz? Şehir içinde ve zayıflamak için kullanıyorum bu yüzden aşırı kaliteli olmasına gerek yok Anasayfa - Bim A.Ş Bim MaÄazacılık www.bim.com.tr Bu bisiklet nasıldır? Belirttiğim gibi aşırı beklentilerim yok 5-10 yıl sağlam kalsa yeter Genişletmek için tıkla... Aldım, aktarıcısı bozuk çıktı. İade etmeye çalışıyorum.
EtzelKhan dedi: 5000₺ altı bisiklet önerir misiniz? Şehir içinde ve zayıflamak için kullanıyorum bu yüzden aşırı kaliteli olmasına gerek yok Anasayfa - Bim A.Ş Bim MaÄazacılık www.bim.com.tr Bu bisiklet nasıldır? Belirttiğim gibi aşırı beklentilerim yok 5-10 yıl sağlam kalsa yeter Genişletmek için tıkla... Aldım, aktarıcısı bozuk çıktı. İade etmeye çalışıyorum.