5000 TL Bluetooth kulaklık önerisi

picl raknhocam

Megapat
Makaleler
7
Yer
İzmir, Buca
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC
ASUS ROG STRIX B550-F
ASUS ROG STRIX 650G
Phanteks Eclipse G360A
Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19
Kingston NV2 500GB
ID-Cooling SE 214XT ARGB
GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI
Akko 5075 RGB
ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2
HyperX Cloud Core
Merhaba, bir arkadaşım için 5000TL bütçe içerisinde Bluetooth kulaklık bakıyorum. Hem kulak içi hem de kulak üstü önerirseniz güzel olur, ona göre karar vermeyi düşünüyoruz. Mikrofon çok önemli değil. Bass'ları tizleri dengeli olursa güzel olur. Eğer dengeli değilse EQ ayarı yapılabilen bir şey daha iyi olur. Kullanılacak telefon modeli S23 Ultra.
@borisyeisar

Bu işi en iyi yapan Anker. Anker kulaklık alın.

Çok bütçeyi zorlamadan Buds 2 Pro güzel olabilir.

Kulak üstünde Sennheiser yeni bir kulaklık çıkardı, adı Accentum. Amazon'da beyazı 5K civarı. Siyahı 8K iken beyazının bu kadar ucuz olması ilginç. Sesi hakkında bilgim yok fakat bu fiyat değerlendirilebilir. (Link ekleyemiyorum şuan maalesef. 😐)

Anker fiyatlarını bilmiyorum ama 1 yıl önce 2000 TL'ye alınabilecek en iyi kulaklığı aldım "Anker Q30"

F/P olarak Q30 gerçekten çok iyi kulaklık şu anda 2000 TL civarında. Ama yüksek bütçelerde pek mantıklı değil daha iyi modeller markalar var ama F/P olarak bende çok fazla Anker kulaklık kullandım güzledir.

Çok bütçeyi zorlamadan Buds 2 Pro güzel olabilir.

Kulak üstünde Sennheiser yeni bir kulaklık çıkardı, adı Accentum. Amazon'da beyazı 5K civarı. Siyahı 8K iken beyazının bu kadar ucuz olması ilginç. Sesi hakkında bilgim yok fakat bu fiyat değerlendirilebilir. (Link ekleyemiyorum şuan maalesef. 😐)
Ben siparis verdim 3 gun icinde elimde olur muhtemelen. Ozellikle beyaz seviyorum

Merhaba, bir arkadaşım için 5000TL bütçe içerisinde Bluetooth kulaklık bakıyorum. Hem kulak içi hem de kulak üstü önerirseniz güzel olur, ona göre karar vermeyi düşünüyoruz. Mikrofon çok önemli değil. Bass'ları tizleri dengeli olursa güzel olur. Eğer dengeli değilse EQ ayarı yapılabilen bir şey daha iyi olur. Kullanılacak telefon modeli S23 Ultra.
@borisyeisar
Güncel olarak Anker Q45 kullanıyorum .
Sennheiser Accentum'a geçiyorum yakında accentum 5knin altindayken alın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı