5000 TL Bütçe ile Bilgisayar Toplama

Ben şu sistemi topladım kendimce sizce nasıldır?
Anakart:Asus Prime B350M-A
İşlemci:AMD Ryzen 5 1500X 3.6 GHz 16MB Cache
Ekran Kartı:MSI RX570 GAMING X 4G 4GB GDDR5 256Bit
HDD:Seagate Barracuda 3.5" 2TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm
RAM:Corsair 16 GB(2X8) Vengeance Siyah DDR4 2400MHz CL16
SSD:Corsair 120GB Force Serisi LE200 Sata 3.0
İşlemci Soğutucu:Thermaltake Contac Silent 12
Kasa:Corsair Carbide Serisi Spec-Alpha MidT ATX
PSU:Corsair Builder VS Serisi 650W
4987 TL
İnternetten almak istemediğim için Vatan Bilgisayar'dan topluyorum bulunduğum şehirdeki mağazalarda olan parçalar bunlar.
Ekran kartında RX580 8GB almak istiyorum ancak bütçemi aşıyor eğer bütçeyi biraz arttırabilirsem
RX580 8GB almayı düşünüyorum.
Bütçe artmassa GTX 1060 6GB almayı da düşünebilirim.
Kasa hariç parçalarını sinerjiden alırsan daha iyi bir bilgisayar alırsın. Sonuçta kapalı kutu içerisinde süngerleriyle beraber rahat bir yolculuk yapar parçalar ve hiçbir sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Sonuçta elden alsanda üreten firmalar vatan veya başka firmalara kargo ile yolluyor ve onlarda çalışan ve insan :D her türlü karpuzlama olayı olur olmaz görmediğin için gönlün el verecek. Sıkıntı yapma firmalar zaten bunları bilerek güzel bir kutulama işlemiyle gönderiyor. Sinerji, itopya, teknobiyotik gibi yerlerden toplayın mutlu kalın :)

Adsız2.png

Bakın şuan güncel olarak sinerjiden topladığım bilgisayar 2K alabilecekken vatandan toplarsan belki 1080P bile 2 sene sonra hayalin olabilir. Site tamamiyle güvenilirdir. İstanbul'da şubesi bulunup daha geçen hafta cuma günü Asus Radeon RX580 ROG Strix 8GB 256bit ekran kartını şubesinden elden aldım ve 4 ila 5 gün öncesinde parayı havale etmiştim. Kredi kartı ve havale seçenekleri mevcut ve hiçbirinde sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Normalde bende böyle bir PC toplayacaktım fakat monitör herşeyi bozdu :) Eğer bu sistemi alırsan şimdiden hayırlı olsun diyelim :)
NOT: SSD isteğe bağlı olarak sonra eklenebilir. Ben olsam eklemezdim çünkü windows hızlanacak diye işlemler hızlanacak diye SSD koymak ?? Tamam mantıklı ama 1TB olduğu sürece bende koyarım ama 120 veya 250GB SSD'de genel depolaman yine HDD'ye kalacağı için tavsiyem ekstra maliyete gerek yok. Dilersen sonra ekleyebilirsin :)
 
Son düzenleme:
Malum internetten alıp alamayacağıma ben karar veremediğim için Vatan'dan almaya mecburum. Yoksa internetten aynı fiyata daha iyi sistemler toplanabiliyor evet.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı